Τένις

Τσιτσιπάς: «Ήμουν πνευματικά στο ματς και είχα αυτοπεποίθηση»

Στο γεγονός ότι έπαιξε καλό τένις καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ίμερ, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Ικανοποιημένος με την εμφάνισή του και την πρόκριση κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας για τον ρόλο που έπαιξαν οι καλύτερες καιρικές συνθήκες και τονίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται ποιον εκ των Ρούνε ή Γκαστόν θα αντιμετωπίσει στη «φάση των 16»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

«Είχα πολλά καλά ράλι από την πλευρά μου. Mε τον Μάικ παίζουμε από τα τζούνιορ και θέλω να τον συγχαρώ, είχε καλή πορεία. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα σε υψηλό επίπεδο και τένις με υπομονή».

Για τη διαφορά που έκανε ο καιρός και το κατά πόσο έπαιξε ρόλο στο να παίξει καλύτερα: «Έπαιξα αργά στα πρώτα δύο ματς, οι συνθήκες με τον ήλιο είναι διαφορετικές και το ένοιωσα. Έπαιξα πιο ελεύθερα και πίεσα καλύτερα. Ήμουν πνευματικά στο ματς και είχα αυτοπεποίθηση»..

Για το αν του αρέσει ο ήλιος, όπως και στον Ναδάλ που είναι από τη Μαγιόρκα: «Αν υπάρχει κάτι που θα ζητήσω είναι ένα ηλιόλουστο Roland Garros, με γήπεδα γεμάτα κόσμο».

Για το αν θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ρουνέ με τον Γκαστόν, από την οποία θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός του: «Και οι δύο παίζουν καλό τένις, θα το δω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x