Τένις

Τσιτσιπάς: «Δεν σκεφτόμουν το αποτέλεσμα, ήμουν συγκεντρωμένος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην άνετη νίκη που πήρε απέναντι στον Μάικλ Ίμερ, για την πρόκριση στους «16» του Roland Garros.

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Μάικλ Ίμερ και την πρόκριση στους «16» του Roland Garros.

«Έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Δεν σκεφτόμουν την ευκολία που θα μπορούσα να δημιουργήσω. Το τέλος ήταν καλό, με τις καλές μου προσπάθειες, με τον τρόπο που έδωσα τον εαυτό μου σε κάθε πόντο ξεχωριστά. Κατάφερα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα παίζοντας καλό τένις και με σταθερότητα σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μου. Παίζοντας με βάθος και υπομονή. Δεν σκεφτόμουν το αποτέλεσμα, ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου», σχολίασε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Είναι καλό να υπάρχει ένα τέτοιο παιχνίδι κάθε τόσο. Ιδιαίτερα, όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι με τόση αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι μπορείς να φτιάξεις την τακτική σου. Νιώθεις την αυτοπεποίθηση που έχεις χτίσει μέσα από άλλα παιχνίδια, παίζοντας πολλά ράλι, έχοντας αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις σε ένα ματς. Μπορείς να αφυπνίσεις το μυαλό σου και να δεις τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο παιχνίδι σου. Σίγουρα ήταν μια καλή εμφάνιση, ξέρω ότι δεν ήταν όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, για αυτό έχουμε την προπόνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x