Βόλεϊ

Ερνάντες στο sport-fm.gr: «Aγαπώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Ακόμα και αν φύγω, θα παραμείνω φίλος»

Ο Φερνάντο Ερνάντες με δηλώσεις του στο sport-fm.gr μίλησε για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Παναθηναϊκό, την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ αλλά και για το μέλλον του στον σύλλογο

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα σπουδαίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τρίτη συνολικά στην ιστορία του το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Μετά το τέλος του τελικού και την απονομή του τροπαίου, ένας εκ των πρωταγωνιστών του «τριφυλλιού» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και αγαπημένος της «πράσινης» εξέδρας , Φερνάντο Ερνάντες, παραχώρησε δηλώσεις στο sport-fm.gr.

O Koυβανός διαγώνιος, αναφέρθηκε αρχικά στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ανέδειξε την ιδιαιτερότητα που έχει για αυτόν αλλά και για την ομάδα το συγκεκριμένο τρόπαιο, ενώ έκλεισε με μια αναφορά στο μέλλον για το οποίο ωστόσο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την ατμόσφαιρα: «Δεν έχω λόγια για την ατμόσφαιρα ήτανε κάτι που με συγκλόνισε. Έχω ξαναπεί ότι αγαπάω πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θέλω πάντοτε να τον βλέπω χαρούμενο και σήμερα ήταν πραγματικά συγκλονιστικός».

Για το τρόπαιο: «Χαίρομαι πολύ για το δεύτερο μου τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό και είναι ακόμα καλύτερο γιατί ήρθε απέναντι στον Ολυμπιακό και ιδίως με αυτό τον τρόπο σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι».

Για την παραμονή του ή μη στην ομάδα: «Κανείς δεν ξέρει. Έχω δείξει από πέρυσι τις προθέσεις μου όταν έπαιζα στη Χάλκμπανκ ότι ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό για να παίζω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Θα μιλήσω με τον κόουτς Ανδρεόπουλο. Αν συμφωνήσουμε και επιθυμεί και ο ίδιος την παραμονή μου έχει καλώς. Ωστόσο ακόμα και αν φύγω από τον Παναθηναϊκό θα φύγω σαν φίλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x