Βόλεϊ

Συμφώνησε και με Χανδρινό ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια κίνηση-επένδυση για το παρόν αλλά και το μέλλον, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο λίμπερο του Μίλωνα, Αριστείδη Χανδρινό, ενόψει της νέας σεζόν!

Συνεχίζει να ενισχύεται με φόντο τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μετά τη συμφωνία με τον 26χρονο πασαδόρο, Μαξ Έλγκερτ, «κλείδωσε» και τη θέση του λίμπερο!

Συγκεκριμένα ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό και πολλά ελπιδοφόρο, Αριστερίδη Χανδρινό, που τη φετινή σεζόν εντυπωσιάζει με τον Μίλωνα και έρχεται για να πλαισιώσει στη θέση τον Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Ο 22χρονος βολείμπολίστας είναι εκ των κορυφαίων του Μίλωνα στη φετινή ονειρεμένη σεζόν της ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και πραγματοποίησε απίθανη πορεία σε πρωτάθλημα και CEV Cup!

Αφετηρία της καριέρας του Αριστείδη Χανδρινού ήταν η Καλαμάτα στην οποία και αγωνίστηκε ως το 2020, μέχρι να έρθει η μετακίνηση του στον Μίλωνα το 2021.

Mάλιστα ο ίδιος ο παίκτης θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook να αποχαιρετήσει τον Μίλωνα με ένα μακροσκελές μήνυμα:

«Κλείνοντας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ βαθιά ευγνώμων για το ιστορικό αυτό ταξίδι της φετινής χρόνιας με τον Μίλωνα. Ξεκίνησε από την πορεία μας μέχρι τα προημιτελικά του Cev cup, με τα playoffs του πρωταθλήματος και έκλεισε με τον τελικό του final four του κυπέλλου. Μια μαγική χρονιά γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου για μια ζωή. Μια ομάδα που ειχα την τιμή να είμαι μέλος, που με πίστεψε και με στήριξε. Στους φίλαθλους του Μίλωνα, στον σύλλογο, στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου, στον κάθε ένα ξεχωριστά είναι μεγάλο ευχαριστώ!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x