Βόλεϊ

ΠΑΟΚ: «Αθλιότητες στον Πειραιά, απούσα η αστυνομία»

Για απαράδεκτη φιλοξενία από τον Ολυμπιακό και εχθρική διαιτησία κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ, μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Volleyleague στου Ρέντη. «Η αστυνομία άφησε απροστάτευτο τον ΠΑΟΚ», αναφέρουν.

Εχθρική στάση της διαιτησίας και απαράδεκτη φιλοξενία του Ολυμπιακού καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ, μετά τον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague στο κλειστό του Ρέντη.

Ο δικέφαλος αναφέρθηκε στην συμπεριφορά των οπαδών των ερυθρόλευκων μετά το φινάλε του ματς, ενώ καυτηριάζει την απουσία αστυνομίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:
«Κόντρα σε όλους και σε όλα ήρθε ο νέος θρίαμβος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, όπου οι ανεγκέφαλοι δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν το δεύτερο συνεχόμενο χαστούκι που δέχθηκε η ομάδα τους από το Δικέφαλο, που νίκησε τον αντίπαλο, την απαράδεκτη “φιλοξενία”, αλλά και την εχθρική διαιτησία.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν έκαναν στον Ολυμπιακό τη χάρη να… κάτσουν να χάσουν, παρότι οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν κατάφωρα σε βάρος τους, ειδικά στο κρισιμότερο σημείο του τάι μπρέικ.

Με τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Σεπέδα και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν για τον κερδισμένο τελευταίο πόντο, οπαδοί του Ολυμπιακού εκτόξευσαν μπουκάλια και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της αστυνομίας, η οποία άφησε απροστάτευτη την ομάδα του Δικεφάλου, για να εισβάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι χούλιγκαν των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν απειλητικά εναντίον του Τακουρίδη και του Γκαρά, εμποδίζοντας την είσοδό τους στο χώρο του αντιντόπινγκ κοντρόλ και πετώντας μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x