Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Στην ΔΤ για τη μεγάλη ρεβάνς-πρόκριση (;)!

Αν και ...μετράει σύντομη ιστορία, στη ΔΤ «έκατσε» η ρεβάνς Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακού, το βράδυ της 19ης Μαρτίου που, πλέον, μετά το αποψινό πσιχνίδι στο Καραϊσκάκης αποκτάει απίστευτο ενδιαφέρον.

Η ρεβάνς της Αγγλίας είναι σίγουρα το μεγαλύτερο παιχνίδι (μέχρι το επόμενο;) που θα έχει δείξει (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) η Δημόσια Τηλεόραση. Και αν πιστεύετε στις προλήψεις, στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» (για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ) που μετέδωσε η ΔΤ (το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός, το Μπενφίκα-Ολυμπιακός και το Παρί-Ολυμπιακός), οι Πειραιώτες είχαν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα (αλλά με πολύ καλή εμφάνιση) από την Παρί.

Ακόμα σημαντικότερο απ' όλα τα παραπάνω είναι πως το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης «απογειώνει» την ΔΤ, αλλά και τη Nova που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα σενάριο που δεν μπορούσαν να φανταστούν ούτε οι πλέον αισιλοδοξοι άνθρωποι των δύο καναλιών και που (αν γίνει πράξη) θα δώσει στην διοργάνωση τρομακτικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' ότι θα είχε αν δεν συμμετείχε (και μετά τους «16») η ελληνική ομάδα.

Η ρεβάνς της Αγγλίας θα μεταδοθεί απ' την ΔΤ και όχι απ' τη ΝΕΡΙΤ, καθώς όπως σήμερα (25/2) είπε ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, η δεύτερη θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μέχρι τις 27 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x