Βόλεϊ

Στην ΕΡΤ τα εναπομείναντα ματς του Ευρωβόλεϊ Γυναικών – Πήρε και το Ανδρών

Μέσω της ΕΡΤ θα έχουν την δυνατότητα οι Έλληνες φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα ματς της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών στο Ευρωβόλει της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, η ΕΡΤ, κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τα εναπομείναντα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών, στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, τα ποσά που ζητούσε η διοργανώτρια αρχή για την παραχώρηση της τηλεοπτικής κάλυψης σε ελληνικό κανάλι ήταν υπέρογκα για τα σημερινά δεδομένα.

Ωστόσο φαίνεται πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα πρώτα τρία παιχνίδι της φάσης των ομίλων, αλλά και οι πιέσεις των διεθνών μας για να επιτευχθεί συμφωνία, φαίνεται πως βοήθησαν ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ταυτόχρονα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΠΕ, αναφέρει ο μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ θα μεταδοθούν και οι προσπάθειες της Εθνικής ομάδας των ανδρών στην αντίστοιχη διοργάνωση που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ΕΡΤ θα έχουν την δυνατότητα οι Έλληνες φίλοι του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της Εθνικής γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις της Εθνικής ανδρών στην αντίστοιχη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Μονπελιέ στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας για να μεταδοθούν τα παιχνίδια απέδωσαν καρπούς και έτσι από αύριο Τρίτη, αρχής γενομένης με το ματς Ελλάδα-Βουλγαρία (19.30), η Ελλάδα θα παρακολουθήσει από την κρατική τηλεόραση την προσπάθεια διάκριση της Εθνικής γυναικών.

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Γιάννη Δρόσο αλλά και τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος Γιώργο Λυκουρόπουλο για την επίτευξη της συμφωνίας».

To πρόγραμμα

Τρίτη 27 Αυγούστου
19.30: Ελλάδα - Βουλγαρία ΕΡΤ

Τετάρτη 28 Αυγούστου
17.00: Σερβία – Ελλάδα ΕΡΤ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x