Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η Ευρωλίγκα, ο Γκάλης και το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης

Οι ...καρδιές Nova και ΕΡΤ χτυπούν ...στο Λονδίνο, εκεί που την Παρασκευή αρχίζει το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ...

Αν και στη Nova προτεραιότητα αποτελεί η αυριανή (7/5) μεγάλη εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη, ωστόσο το φάιναλ-φορ, λόγω της ύπαρξης τεράστιου ελληνικού ενδιαφέροντος (με την συμμετοχή του Ολυμπιακού) είναι μία αθλητική διοργάνωση που στο συνδρομητικό (και στην ΕΡΤ) την περίμεναν απ' το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Η δημόσια τηλεόραση και το συνδρομητικό έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους, έχουν βγάλει τις αποστολές τους και απλά περιμένουν να αρχίσει η δράση. Μόνο στην ΕΡΤ περιμένουν κάτι ...περισσότερο και αυτό είναι αν θα υπάρχει πάλι απεργία των δημοσιογράφων της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτή την περίπτωση το ερωτηματικό (ως προς τις δημοσιογραφικές παραγωγές της ΕΡΤ) θα αφορούν μόνο στην Κυριακή, καθώς την Παρασκευή η δημόσια ραδιοτηλεόραση δουλεύει κανονικά.

Ανάμεσα στην αυριανή εκδήλωση για τον Γκάλη και το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μεσολαβεί για τη Nova ο αγώνας κατάταξης στην Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη, στις 20.00, σε μετάδοση του Novasports 1.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στις 22.00, θα βγει η «Ώρα των Πρωταθλητών», με όλο το ρεπορτάζ και θα ακολουθήσει (23.00) η πρώτη εκπομπή για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x