Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Πόντοι με το τσουβάλι σε Βιτόρια και Βελιγράδι

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις με το βλέμμα στην 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ποδαρικό στη στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr ήταν ιδανικό, αφού πέρασαν και οι δύο εκτιμήσεις του Γιώργου Τσανάκα την Τρίτη (30/3). Χθες (31/3), το Ισραήλ φάνηκε άπληστο και στέρησε από τον Μανώλη Μουσουράκη το ταμείο, ενώ ο Αποστόλης Λιβάνιος πλήρωσε με το over 3,5 στο Ισπανία-Κόσοβο αλλά στάθηκε άτυχος με την επιθετική λειψυδρία της Αυστρίας.

Μπασκόνια-Εφές: Ένα αρκετό ενδιαφέρον παιχνίδι, λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας. Από την μια, οι Βάσκοι (18-14) χρειάζονται την νίκη για να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στα playoffs. Η μαγική εμφάνιση των Ισπανών την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό που συνοδεύτηκε από εξωγήινη επιθετικά εμφάνιση, αφήνει πολλές υποσχέσεις. Από την άλλη, οι Τούρκοι (21-11) έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την οκτάδα και πλέον στοχεύουν στο πλεονέκτημα έδρας. Μετά και τον τρόμο που σκόρπισε στην Μαδρίτη, δείχνει να μην αστειεύεται.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι over 162,5 πόντους συνολικά που κυμαίνεται σε απόδοση 1,87 με 1,90. Καμία από τους δύο μονομάχους δεν είναι αδιάφορη, αφού η καθεμιά κυνηγά την νίκη για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω. Σε συνδυασμό με τις παραδοσιακά ασταμάτητες επιθέσεις τους, που δεν φημίζονται και για τις σπουδαίες άμυνες, αυξάνουν τις πιθανότητες. Μάλιστα ακόμα και αν το φαβορί Εφές πάρει άνετα το παιχνίδι, είναι ικανό να τραβήξει άνετα το κουπί στο σκοράρισμα από μόνο του.

Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σε αντίθεση με την προηγούμενη αναμέτρηση, το ματς στο Βελιγράδι δεν θα κρίνει απολύτως τίποτα. Κάπου εκεί εμφανίζεται η αξιοπρέπεια αλλά και το γόητρο των δύο ομάδων. Οι Σέρβοι (9-23) απέτυχαν παταγωδώς από πλευράς στόχων, ωστόσο η βαθμολογία τους δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα τους, που σε κάποια βράδια έλαμψε. Όσον αφορά το σύνολο του Σφαιρόπουλου (13-17), παρότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις την σεζόν, είναι αποφασισμένο να κυνηγήσει μέχρι τέλους τα εναπομείναντα ματς.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι over 162,5 πόντους συνολικά που κυμαίνεται σε απόδοση 1,95 με 2. Στις καλές βραδιές του ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα με μπροστάρη τον Λόιντ και να απειλήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη η Μακάμπι παρά την ατυχία της, ακόμα και τα ματς που έχει χάσει κοντράρει τους πάντες στα ίσα με τα νούμερα στην επίθεση να είναι εντυπωσιακά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu