Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Σε Πολωνία και Ρωσία για μεγάλα διπλά

Δείχνουμε εμπιστοσύνη σε Πολωνία και Ρωσία και στηρίζουμε διπλά, με αδύναμους αντιπάλους, αλλά μεγάλες αποδόσεις.

Μπορεί το πλούσιο σε δράση Σαββατοκύριακο να ολοκληρώθηκε, όμως η δυάδα του Σαββάτου αλλά και η τριάδα της Κυριακής μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω! Σήμερα λοιπόν Δευτέρα (13/9) αλλάζουμε προσανατολισμό και πάμε λίγο πιο... βόρεια, προς Πολωνία και Ρωσία μεριά, με σκοπό να τετραπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας!

Γκόρνικ Λέτσνα-Βίσλα Πλοκ (19:00): Το πολωνικό πρωτάθλημα σίγουρα δεν είναι από τα πιο δημοφιλή στην Ευρώπη, όμως υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις είναι ικανό να μας δώσει «δωράκια» τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για την 7η αγωνιστική με τους γηπεδούχους να είναι τελευταίοι με μόλις δύο βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στη 13η θέση.

H Γκόρνικ δείχνει να έχει πάρει την κάτω βόλτα με 3 σερί ήττες, ενώ η Πλοκ που διαθέτει σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ αλλά και έχοντας ανεβασμένο ηθικό από τα σπουδαία αποτελέσματα που πήρε πριν τη διακοπή, θα φουλάρει για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας φέτος. Η επιλογή μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το διπλό στην ελκυστική απόδοση που παίζει από 2.10-2.30!

Ροστόφ-Κράσνονταρ (19:30): Ένα ακόμα παιχνίδι... καρμπόν με το πολωνικό. Από τη μια οι γηπεδούχοι είναι στις τελευταίες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι στα μισά της βαθμολογίας. Η Ροστόφ φανερώνει αδυναμία του να κρατά αποτελέσματα, κάτι που φάνηκε κόντρα στην Ουράλ και γενικά δεν μπορεί κάποιος ότι πείθει. Αντίθετα η Κράσνονταρ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη 2-0 με τη Ρουμπίν Καζάν και για ακόμη μια φορά παρουσιάζει ένα ταχύτατο μεσοεπιθετικά παιχνίδι που μπορεί εύκολα να σκοράρει.

Με δεδομένο ότι η Ροστόφ δεν θα έχει στη διάθεσή της το βασικό σέντερ φορ της Σο, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απλά για εμάς. Η επιλογή μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το διπλό σε απόδοση που παίζει κοντά στο 2.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu