Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Οι εκτελεσμένες βολές μας κάνουν δωράκια

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr για την δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με το βάρος να πέφτει στα ειδικά που πληρώνουν εύκολα και καλά.

Τρένο πήγε χθες η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr σε Προκριματικά Μουντιάλ και Ευρωλίγκα με συνολικά 3/3 επιλογές. Σήμερα, μπορεί από ποδοσφαιρικής πλευράς να μην υπάρχει κάτι αξιόλογο, όμως η διαβολοβδομάδα στην αγαπημένη μας Ευρωλίγκα, συνεχίζεται με τρία παιχνίδια για την δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής. Επειδή λοιπόν, οι βασικές επιλογές «κουράζουν», θα πάμε με τα ειδικά και συγκεκριμένα τις εκτελεσμένες βολές που πληρώνουν με μεγάλη ευκολία!

Ερυθρός Αστέρας-Ζάλγκιρις Κάουνας: Ξεκάθαρα το πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς. Οι Σέρβοι πάτησαν τη Μακάμπι με φανταστικό μπάσκετ, ενώ οι Λιθουανοί μετά το 0/2 έβαλαν τον Ζντοβτς στον πάγκο τους. Παρόλα αυτά εμείς δεν θα δοκιμάσουμε να μαντέψουμε τον νικητή αλλά θα εστιάσουμε στον Λούκας Λεκαβίτσιους. Από τον Παναθηναϊκό μας είχε δείξει ότι το έχει στις... μπούκες και ελπίζουμε πως κάποιος θα βρεθεί από τον Ερυθρό να τον σταματήσει κάπως πιο απρόσεχτα, οδηγώντας στη «γραμμή της φιλανθρωπίας». Επιλέγουμε λοιπόν το ειδικό over 1,5 εκτελεσμένες βολές (όχι να βάλει, απλά να βαρέσει) του πρώην «πράσινου», σε απόδοση που βρίσκουμε στο 2,00!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μονακό: Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στους Μαδριλένους που την... πάτησαν στο ΣΕΦ και τους πρωτάρηδες Μονεγάσκους που έρχονται με τη φόρα του 2/2. Περιμένουμε ωραίο ανοιχτό και με υψηλό σκορ παιχνίδι, που θα κριθεί κυρίως από αν θα συνέλθει η Ρεάλ ή αν θα οργιάσει πάλι ο Τζέιμς και θα το πάρει μόνος του. Εδώ συναντάμε και τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος είναι πιθανότητα ο κορυφαίος σέντερ στη διοργάνωση, αφού με τέτοιο ύψος δεν τον κάνεις καλά εύκολα. Πολλοί προσπαθούν να τον σταματήσουν στις προσπάθειες που παίρνει κάτω από το καλάθι, με αποτέλεσμα να κερδίζει αρκετά φάουλ. Αυτό ελπίζουμε να δούμε και απόψε. Επιλέγουμε το ειδικό over 2,5 εκτελεσμένες βολές και ελπίζουμε ότι ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μας κάνει το χατίρι, σε απόδοση που παίζει περίπου στο 1,75.

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Αν και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, το παιχνίδι έχει τρομερές προοπτικές να γίνει ματσάρα και αυτό φυσικά εξαρτάται από το πως θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι», σε ένα κατά τεκμήριο δύσκολο για αυτούς ματς στην έδρα ενός από τα φαβορί της Ευρωλίγκας. Εμείς παρόλα αυτά θα εστιάσουμε στο κεφάλαιο Νικ Καλάθης, ένας παίκτης που είναι ικανός να αλλάξει να φέρει τα πάνω κάτω. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο Έλληνας γκαρντ σε 43 λεπτά συμμετοχής με Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου, δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ ικανό να τον στείλει στη γραμμή. Επιλέγουμε το ειδικό over 1,5 εκτελεσμένες βολές σε απόδοση πάνω από 2,20, αφού η σκληρή άμυνα των Πειραιωτών πάνω του είναι ικανή να μας πληρώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu