Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Παραμένουν «οδηγός» το κίνητρο και τα γκολ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής (18/4) από FA Cup και La Liga.

Με 2/4 πετυχημένες προβλέψεις συνέχισε το Σάββατο (17/4) η στήλη, με το Copa del Rey και το FA Cup να μας τα χαλούν. Επειδή, όμως, ότι δεν σε σκοτώνει... (γνωστή η συνέχεια), εμείς θα επιμείνουμε σε αυτές τις δύο χώρες.

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλλη (15:00): Από τις πιο ενδιαφέρουσες μάχες της 33ης αγωνιστικής της La Liga, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την εκπλήρωση των στόχων τους. Μάλιστα, ελέω και του ντεφορμαρίσματος της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεβίλλη τους έχει επαναπροσδιορίσει για τα καλά, «κρυφοκοιτάζοντας» ακόμα και την κορυφή. Βέβαια, ακόμη βρίσκεται στην θέση (61β.) και στο -6 από τους «ροχιμπλάνκος», με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να παρεμβάλλονται ενδιάμεσα.

Μία θέση από κάτω της δεσπόζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ (47β.), η οποία παλεύει με τις Μπέτις (47β.) και Βιγιαρεάλ (46β.) για το εισιτήριο του Europa League. Μάλιστα, γνωρίζοντας ότι πλέον (μετά την κατάκτηση του Copa del Rey από την Μπαρτσελόνα) δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η 7η θέση, έχει το ελεύθερο να ρισκάρει ακόμα περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη. Την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα τρίποντα στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια τους στη La Liga (τελευταίο το 4-3 στην έδρα της Θέλτα).

Στη σημερινή της προσπάθεια η Σοσιεδάδ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σίλβα, Μερίνο, Ιγιαραμέντι, Μερκελάνθ, Σανγκάλι και Άιχεν. Από την άλλη, ο Γιούλεν Λοπετέγκι καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τους Εσκουδέρο και Γκόμεθ.

Οι Ανδαλουσιανοί παραμένουν αήττητοι στα έξι πρόσφατα παιχνίδια τους με τη Σοσιεδάδ (4Ν-2Η). Μάλιστα, στα τρία εξ αυτών σκόραραν αμφότερες.

Και οι δύο έχουν κίνητρο για το τρίποντο, όποτε περιμένουμε κάποια στιγμή το ματς να ανοίξει. Θα στηριχθούμε τόσο σε αυτό, όσο και στη δεδομένη ποιότητα της Σεβίλλης, η οποία θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για το «θαύμα» του πρωταθλήματος. Επιλογή μας το 2Χ + Over 1,5 που κυμαίνεται στην απόδοση του 2,10. Στην τελική και ένα… συμβιβαστικό 1-1 μας καλύπτει.

Λέστερ-Σαουθάμπτον (20:30): Σε οποιαδήποτε βαθμολογική κατάσταση κι αν βρίσκεται μια ομάδα στην Premier League, πάντοτε θα φέρεται με σεβασμό στον θεσμό του FA Cup. Κάτι που προφανώς ισχύει και για τις Λέστερ και Σαουθάμπτον, οι οποίες θα κοντραριστούν στον έτερο ημιτελικό. Με την πρόκριση της Τσέλσι επί του μεγάλου φαβορί, Μάντσεστερ Σίτι (1-0, 17/4) να τους έχει αναπτερώσει το ηθικό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι της αναμέτρησης του «Γουέμπλεϊ», έχουν αποκλειστεί από το Europa League, ενώ και η θέση τους στην τετράδα του πρωταθλήματος είναι επισφαλής. Επομένως, επιθυμούν τη διάκριση στο Κύπελλο, πόσο μάλλον όταν στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1). Το ίδιο, προφανώς, ισχύει και για τη Σαουθάμπτον, η οποία έχουσα εξασφαλίσει εν πολλοίς την παραμονή της στην Premier League στοχοπροσηλώνεται με την ησυχία της στο FA Cup.

Για τη Λέστερ θα απουσιάσουν οι Μπαρνς, Τζάστιν και Μόργκαν. Εκτός και οι Ρομέου, Σμόλμποουν και Ομπαφέμι για τη Σαουθάμπτον, όπως βέβαια και ο Μιναμίνο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, οι «αλεπούδες» επικράτησαν 2-0 εντός έδρας.

Αμφότερες παρουσιάζουν σημαντικά αμυντικά κενά (η Λέστερ έχει δεχτεί γκολ στις 8/9 πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ η Σαουθάμπτον στις 8/10). Εκεί θα στηριχτούμε και εμείς, όπως και στο κίνητρό τους για διάκριση. Επιλογή μας το goal/goal σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 1,75 .Κι ας φαγωθούν μόνες τους για το ποια εκ των δύο θα προκριθεί.

Συνοπτικά οι προτάσεις μας:

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 2Χ + Over 1,5
Λέστερ-Σαουθάμπτον goal/goal

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu