Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Στραβό» αποτέλεσμα για Ολυμπιακό, Nova, ΔΤ!

Η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μιλάνο στην κρίσιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα μπάσκετ είχε κακό φινάλε τόσο για τους Πειραιώτες, όσο και για τη Nova, εμμέσως και για την ΔΤ.

Ο Ολυμπιακός έχασε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και, πλέον, η υπόθεση της συνέχειας του στο «Τοπ-16» της διοργάνωσης έγινε εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και σε κάθε περίπτωση όχι με καλή πρόγνωση για το τέλος της.

Αυτό τηλεοπτικά επηρεάζει και τα δύο κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης που, ασφαλώς, περιμένουν και απ' την δεύτερη ελληνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό που παίζει την Παρασκευή κόντρα στην Λαμποράλ.

Κανείς, πάντως, δεν λέει ότι ως το τέλος της φάσης των ομίλων, τόσο στην κανονική φάση, όσο και στο «Τοπ-16», η ελληνική ομάδα ή, οι ελληνικές ομάδες, θα βρίσκονται στην θέση ισχύος. Κάπου, σε αυτό τον «μαραθώνιο» μπορεί να ...στραβώσει. Επιπλέον, η δύσκολη θέση του Ολυμπιακού προκαλεί ίσως ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για τους υπόλοιπους αγώνες και ενόψει πλέι-οφ. Ναι μεν ισχύουν όλα αυτά, αλλά...

Σε Nova και ΔΤ ελπίζουν απλά σε μία καλύτερη ελληνική συνέχεια της τρέχουσας αγωνιατικής με τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού (που δείχνει η δεύτερη) μα και σε ένα ...ξύπνημα του Ολυμπιακού στις επόμενες αγωνιστικές, αν και πια δεν περνάει αποκλειστικά απ' το χέρι του.

Τονίζουμε και πάλι, ωατόσο, ότι η καλή ελληνική παρουσία μέχρι το τέλος της σεζόν αποτελεί και βασικό συστατικό για να διατηρηθεί ισχυρό το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x