Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τα τηλεοπτικά ΑΕΚ στην Football League!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ στην Football League είναι θέμα που θα μας απασχολήσει σίγουρα στο αμέαως επόμενο διάστημα. Η Football League εντάσσεται σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης, αλλά...

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ έχει σύμβαση με την ΕΠΑΕ, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό δημιουργεί ...αυτονόητη απάντηση στο ερώτημα από που θα βλέπει ο κόσμος τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην Football League τη νέα σεζόν.

H στήλη δεν μπορεί να αποκλείσει δύο ενδεχόμενα στις συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Το πρώτο είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του δεύτερου τη τάξει ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος να «σπάσουν» τηλεοπτικά, μαζί και η κεντρική διαχείριση και το δεύτερο αφορά επιχείρηση επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας που έχει η «μικρή» λίγκα με τον ΟΤΕ.

Και δεν είναι, βέβαια, μόνο η ΑΕΚ, αλλά και ο Άρης που απ' του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League. Και άλλες μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Όλα αυτά προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League από τότε που τους αγώνες έδειχνε μόνο η (τότε) η ΕΤ3 ή μαζί ΕΤ3 και ΟΤΕ ή μόνος του ο ΟΤΕ (ως και την τρέχουσα σεζόν που θα ολοκληρωθεί σύντομα με τα πλέι-οφ).

Κοντολογίς, το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» και για τα τηλεοπτικά της Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x