Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Θα δούμε το Superbowl στην Ελλάδα;

Ανοιχτή παραμένει η τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα του Superbowl που θα γίνει τα ξημερώματα (για την χώρα μας) της 3ης Φεβρουαρίου.

Το Superbowl είναι ένα αθλητικό γεγονός ιδιαίτερα δημοφιλές και στην πατρίδα μας, κάτι που αντιλαμβάνεται και η ραδιοφωνική «Στάση media» απ' τα μηνύματα των ακροατών.

Τα μηνύματα, λοιπόν, για το θέμα της μετάδοσης της φετινής διοργάνωσης (με τους εκατομμύρια τηλεθατές) στην χώρα μας δεν είναι ευχάριστα. Λιγότερο από είκοσι μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά όλα οδηγούν στην εκτίμηση ότι μετάδοση δεν θα υπάρξει.

Δεν ξέρουμε αν θα γίνει κάτι στις αμέσως επόμενες μέρες από κάποιο συνδρομητικό, αλλά τούτη την στιγμή δεν υπάρχει κινητικότητα στο θέμα. Για την ακρίβεια, το Superbοwl δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Το κρίσιμο διήμερο των «αιωνίων»!

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες της Ευρωλίγκα μπάσκετ, αλλά ειδικά η αυριανή και η μεθαυριανή μέρα έχουν τρομερό ενδιαφέρον, καθώς οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα (Πέμπτη, Novasports 2) και Παναθηναϊκού-Εφές (Παρασκευή, ΔΤ) θα κρίνουν πολλά ειδικά για τους Πειραιώτες.

Για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα θα βγάλει εκπομπή αμέσως μετά το συνδρομητικό (στο Novasports 2), ενώ η ΔΤ θα έχει pre και post game εκπομπές. Το «γ' ημίχρονο» της αναμέτρησης στο ΣΕΦ θα έχει και (στην πρεμιέρα της) η εκπομπή, «24 seconds» του ΑΡΤ την Παρασκευή (18.30), ενώ θα υπάρχει και η προαγγελία του αγώνα στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x