Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Της «έκατσε» το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα!

Μπορεί στην ΔΤ να πήραν, βάση του τηλεοπτικού συμβολαίου Ευρωλίγκα, τους δύο αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά στη Nova «έκατσε» η συγκυρία...

Πιο συγκεκριμένα, το συνδρομητικό θα είναι αυτό που θα μεταδώσει τον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα των Πειραιωτών με την Μπαρτσελόνα, για το «Τοπ-16» την ερχόμενη Πέμπτη, στις 21.00.

Είναι ένα παιχνίδι που μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο έχει γίνει κομβικής σημασίας, για το μέλλον του Ολυμπιακού στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη. Ένα βράδυ μετά, στις 17/1, στις 20.45 η ΔΤ θα δείξει το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές.

Θα πρέπει δε να επισημανθεί ότι η Nova θα δείξει και τους τέσσερις επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού (μετά το εντός με τη Μπαρτσελόνα ακολουθούν το εκτός με Λαμποράλ και το εντός με Μάλαγα και Εφές). Η ΔΤ θα έχει τον αμέσως επόμενο αγώνα των Πειραιωτών, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Την έβδομη αγωνιστική.

Εκπομπή για Ευρωλίγκα το ΑΡΤ

Απ' την άλλη Παρασκευή (17/1) και κάθε Παρασκευή, στις 18.30, το ΑΡΤ θα προσθέσει στο πρόγραμμα του μπασκετική εκπομπή με θεματολογία που θα αφορά αποκλειστικά στην Ευρωλίγκα μπάσκετ. Η εκπομπή που θα έχει στιγμιότυπα απ' τους αγώνες της διοργάνωσης, θα επικεντρώνεται στον αγώνα Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού που θα γίνεται την Πέμπτη, ενώ θα κάνει την προαγγελία της αναμέτρησης (Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού) της Παρασκευής. Και στην πρεμιέρα προβολής της, η εκπομπή θα έχει το «γ' ημίχρονο» του αγώνα Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x