Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός και η ΕΔΤ!

Στις 2 Οκτωβρίου η ΕΔΤ θα δείξει την αναμέτρηση, Άντερλεχτ-Ολυμπιακού για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στην πιο σημαντική (ως τώρα) μετάδοση της...

Είχε προηγηθεί (σε σημαντικότητα) το Σάλκε-ΠΑΟΚ, για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, αλλά από τότε (21/8) θα έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και η Δημόσια Τηλεόραση θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο.

Μέχρι τον αγώνα του Ολυμπιακού δεν θα προλάβουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ώστε να πιάσουν δουλειά οι επιπλέον συνάδελφοι του αθλητικού, οι οποίοι ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα και ως εκ τούτου τη μετάδοση του Άντερλεχτ-Ολυμπιακού θα διαχειριστούν όσοι ανήκουν στο συγκεκριμένο κομμάτι της ΕΔΤ απ' τα πλέι-οφ.

Σε σύγκριση με το Σάλκε-ΠΑΟΚ, η Δημόσια Τηλεόραση θα κάνει αποστολή στο Βέλγιο, ενώ η εκπομπή που θα προβληθεί θα είναι αρτιότερα στημένη. Θα υπάρχει καλεσμένος στο στούντιο και την περιγραφή θα κάνει πιθανότατα ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Η στήλη δεν δυσκολεύεται να εκτιμήσει δε ότι εκείνο το βράδυ, η ΕΔΤ θα κάνει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x