Ιταλία

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο κοιμάται»

Ο Πάβελ Νέντβεντ, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Γιουβέντους, μιλώντας στην τσέχικη τηλεόραση εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Πάβελ Νέντβεντ, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Γιουβέντους, μιλώντας στην τσέχικη τηλεόραση εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του ιταλικού ποδοσφαίρου υπογραμμίζοντας ότι συγκριτικά με το παρελθόν δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Αφορμή για την κρητική αυτή αποτέλεσε η νέα ήττα της Ρόμα από την Μπάγερν…

«Η διαφορά μεταξύ της Μπάγερν με τη Ρόμα και τις ιταλικές ομάδες γενικότερα είναι πολύ μεγάλη. Το είδαμε και με τη Γιουβέντους πριν από περίπου δύο χρόνια αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν δραματικά», τόνισε και συνέχισε:

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο καλό όπως και στο παρελθόν. Όλοι μπορούμε να το δούμε αυτό. Όμως νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή. Το ιταλικό ποδόσφαιρό κοιμάται. Πρέπει να ξυπνήσει», ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα την ομάδα του…

«Η Γιουβέντους έχει το δικό της γήπεδο και είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Οι άλλες ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της για να μπορέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο να αναγεννηθεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x