Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Το «παράδοξο» στις φετινές μεταδόσεις Τσάμπιονς Λιγκ, Europa League!

Η ερχόμενη αγωνιστική Πέμπτη στο Europa League θα έχει την ιδιαιτερότητα για τον ΑΝΤ1 πως θα είναι η πρώτη της φετινής σεζόν δίχως την ύπαρξη παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας, δηλαδή του ΠΑΟΚ.

Το κανάλι του Αμαρουσίου που θα δείξει, στις 22.05, τον αγώνα της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα θα πορευτεί για τους «16» και για όλη τη συνέχεια της διοργάνωσης με ξένα «ζευγάρια» και με την ελπίδα το ...πράγμα να πάει όπως και τις περασμένες σεζόν. Όταν, δηλαδή, μετά τον αποκλεισμό (ή τους αποκλεισμούς) της ελληνικής ομάδας (ομάδων) ο ΑΝΤ1 ...πορεύτηκε με τα εξαιρετικά σημαντικά, αλλά δίχως άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον παιχνίδια.

Με την καλύτερη σεζόν να είναι η περυσινή (2012-13) όταν και όλα τα παιχνίδια που μεταδόθηκαν έφεραν (ως και τον τελικό) μεγάλες τηλεθεάσεις. Εν πάση περιπτώσει, και η φετινή σεζόν δεν πήγε καθόλου άσχημα και με την ελληνική παρουσία (του ΠΑΟΚ), για τον ΑΝΤ1 που, πλέον, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα εμπορικά ζευγάρια, τα οποία θα προκύπτουν. Τέτοιο είναι το Γιουβεντους-Φιορεντίνα. Απ' την στιγμή που ο ΑΝΤ1 εξακολουθεί να έχει την πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις.

Θα είναι απ' τις σπάνιες φορές, τέλος, που τα κανάλια που μεταδίδουν Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτά που συνεχίζουν το ελληνικό ενδιαφέρον και όχι το κανάλι που έχει το Europa League (δεν αναφέρουμε τη Nova, γιατί στο συνδρομητικό δεν «έκατσε» ελληνική παρουσία στο Europa League). Η ΔΤ έχει τουλάχιστον άλλη μία μετάδοση Ολυμπιακού (τη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γ. στις 19/3) και αν οι Πειραιώτες περάσουν, τότε θα συνεχίζει να μεταδίδει τους Πειραιώτες και η Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x