Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Το «θρίλερ» για Nova, ΕΔΤ, ΑΝΤ1 και Τσάμπιονς Λιγκ!

Το αποτέλεσμα της ρεβάνς πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε «καίει» τηλεοπτικά δύο ...συν ένα κανάλια.

Όπως καταλαβαίνετε αναφερόμαστε στο πως θα διαμορφωθούν οι «χάρτες» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League και σε ότι αφορά στο άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον, το οποίο θα έχει και τον βασικό λόγο στις μεταδόσεις Nova και ΕΔΤ.

Και εξηγούμαστε: Αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την γερμανική ομάδα και περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τότε η Nova και η ΕΔΤ θα έχουν να υπόλογίζουν σε διπλή ελληνική παρουσία (μαζί με αυτή του Ολυμπιακού) στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό θα σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα (την μία ο ένας Ολυμπιακό και ο άλλος ΠΑΟΚ και αντίστροφα) η Nova και η ΕΔΤ θα έχουν μετάδοση με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον.

Κάτι που θα μειωθεί στο ένα τέτοιο παιχνίδι κάθε δύο αγωνιστικές εβδομάδες για καθένα απ' τα κανάλια αν στους ομίλους βρίσκεται μόνο ο Ολυμπιακός. Δεν είναι δύσκολο, λοιπόν, να καταννοήσουμε το πόσο σημαντικό και για λόγους τηλεοπτικής οικονομίας είναι το 90λεπτο (ή όσο χρειαστεί) της βραδιάς στην Τούμπα.

Στο ξεκίνημα γράψαμε για ...συν ένα κανάλια. Αναφερόμαστε στον ΑΝΤ1 που θα επωφεληθεί από ενδεχόμενη είσοδο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League (αν ο «Δικέφαλος» του Βορρά αποκλειστεί απ' την Σάλκε) και με δεδομένο ότι το κανάλι του Αμαρουσίου έχει την βασική επιλογή μετάδοσης κάθε αγωνιστική Πέμπτη.

Διότι αν ο ΠΑΟΚ περάσει την Σάλκε και προχωρήσει προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τότε ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να ελπίζει σε πρόκριση-θαύμα του Ατρόμητου επί της Αλκμααρ, ώστε να έχει «ελληνικό» παιχνίδι τις Πέμπτες.

Είναι ένα μίνι τηλεοπτικό θρίλερ, λοιπόν, σάς αναλύσαμε όλα τα δεδομένα και οι απορίες θα λυθούν την Τρίτη αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x