Παράξενα

Τραμπ: «Έστειλε κρυφά μηνύματα στους οπαδούς του» τονίζει ειδικός!

Ειδικός στη στάση του σώματος υποστηρίζει πως ο Τραμπ στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα μέσω του τελευταίου μηνύματός του.

Την στιγμή που όλες οι Αρχές στις ΗΠΑ προετοιμάζονται για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, έχοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες ταραχές από τους οπαδούς του Ντόναλτ Τραμπ, ένας κοινωνιολόγος, ειδικός στη στάση του σώματος, προκαλεί ανησυχία με τα λεγόμενά του.

Ο Μπρους Ντερχαμ σε ανάλυσή του, την οποία και δημοσιεύει σήμερα η «Mirror» κάνει λόγο για κωδικοποιημένα μηνύματα που θέλει να περάσει στους οπαδούς του ο Ντόναλτ Τραμπ.

Τονίζει ότι στο τελευταίο μήνυμα του Ντόναλτ Τραμπ προσπάθησε να επικοινωνήσει μυστικά με τους οπαδούς του στέλνοντας μηνύματα, πέρα από όσα δηλώνει στο βίντεο. Για παράδειγμα ο Ντέρχαμ υποστηρίζει πως οι κινήσεις που κάνει με τα χέρια του, ο τρόπος που τα έχει ενωμένα και πολλά άλλα μεταφέρει στους υποστηρικτές τους την πεποίθηση ότι παραμένει δυνατός και ήρεμος παρά τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του αυτή την στιγμή στη χώρα.

«Ο χειρισμός των ανθρώπων στο μεγαλείο του», αναφέρει και συνεχίζει: «Εξετάζοντας τη γλώσσα του σώματος, μπορούμε να παρατηρήσουμε κάποια σημεία. Στα χέρια του, ο Τραμπ δημιουργεί συνεχώς ένα δέσιμο στα χέρια του, όπου σε κάποιες στιγμές οι άκρες των δακτύλων του και οι αντίχειρές του αγγίζουν ο ένας τον άλλο δημιουργώντας ένα τρίγωνο. Αυτά δείχνουν μια «θέση ισχύος», δύναμη, εξουσία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Ντέρχαμ τονίζει –μεταξύ άλλων- ότι οι ήρεμες κινήσεις που κάνει με τα χέρια του, μεταφέρει μια ηρεμία και αίσθηση σιγουριάς στους οπαδούς του, θέλοντας να τους μεταφέρει μηνύματα... νοητά χωρίς να γίνονται κατανοητά από όλους και φυσικά τους όλους όσοι του ασκούν μεγάλη κριτική και πίεση για τα τελευταία γεγονότα στη χώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x