F1

Χάμιλτον: «Υπερήφανος για ό,τι κατάφερα σήμερα - Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια»

Ο Λιούις Χάμιλτον απάντησε εμμέσως στον Μαξ Φερστάπεν μέσω social media και δήλωσε υπερήφανος για τη νίκη του στο βρετανικό Grand Prix.

Τη σύγκρουση που είχε με τον Μαξ Φερστάπεν σχολίασε ο Λιούις Χάμιλτον με δημοσίευσή του στο Instagram, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο βρετανικό Grand Prix.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στη Formula 1 και σχολίασε πως: «Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια», απαντώντας ουσιαστικά στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Ολλανδός πιλότος για αντιαθλητική συμπεριφορά.

«Η σημερινή ημέρα είναι μια υπενθύμιση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε στο άθλημα. Δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζουμε ελαφριά το ρίσκο. Στέλνω τις ευχές μου στον Μαξ, είναι απίστευτος συναγωνιστής, είμαι χαρούμενος που έμαθα ότι είναι καλά. Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια.

Είμαι υπερήφανος για ό,τι κατάφερα σήμερα μέσα από την ομαδική δουλειά. Η ομάδα μου έδειξε θάρρος, επιμονή και αφοσίωση σε αυτό το φανταστικό άθλημα. Είναι ένα όνειρο να κερδίσω μπροστά στους συμπατριώτες μου
», ενώ κλείνοντας έγραψε: «Ποτέ μην τα παρατάς, συνέχισε να μεγαλώνεις, συνέχισε να μάχεσαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x