ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Ενα στριπτίζ και μόνο!

Αυτή την εβδομάδα το «αβάπτιστο» επέλεξε ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα συντακτών. Λίγα κείμενα αλλά όπως πάντα... μπόλικη ουσία. Στη μαραθώνια σύσκεψη των συντακτών για την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού του www.sport-fm.gr η άποψη που κυριάρχησε ήταν αυτή που έλεγε να μην ασχοληθεί καθόλου αυτό το τεύχος με θέματα σεξουαλικής φύσεως. Bollocks, είναι η απάντηση που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί!

Αυτή την εβδομάδα το «αβάπτιστο» επέλεξε ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα συντακτών. Λίγα κείμενα αλλά όπως πάντα μπόλικη ουσία. Στη μαραθώνια σύσκεψη των συντακτών για την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού του www.sport-fm.gr η άποψη που κυριάρχησε ήταν αυτή που έλεγε να μην ασχοληθεί καθόλου αυτό το τεύχος με θέματα σεξουαλικής φύσεως. Bollocks, είναι η απάντηση που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί!

Γι’ αυτό την κεντρική φωτογραφία την χαρίζουμε δικαιωματικά στην πολλά υποσχόμενη κόρη της Σούζαν Σάραντον, που έκανε την εμφάνιση της στο Californication υποδυομένη μια στριπτιζέζ.

Αυτή η φωτογραφία είναι και η μοναδική προσπάθεια να πάρουμε λίγο «μάτι». Υποσχόμαστε ότι την επόμενη εβδομάδα η μειοψηφία θα επικρατήσει.

Μην φύγετε όμως, παρόλα αυτά έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.



Οι Εξόριστοι





Εξέδρες που… «τα πετάνε όλα»





Οι συμβουλές ενός πορνόγερου!





O «Ντρογκμπά» πουλάει Louis Vouitton…





Πίνω μπάφους και παίζω Pro





Ζούμε έναν καθημερινό τραγέλαφο





Διαγωνισμός: Πληροφορίες εντός





Αυτό ήταν. Το κουδούνι χτύπησε και το «Αβάπτιστο» σχόλασε και αυτή την εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή σας αφήνουμε με την ευχή για καλές ημέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες. Επίσης δώστε χαιρετίσματα σε όλους τους γνωστούς σας από εμάς.

Αν θέλετε πάλι να μας στείλετε και εσείς χαιρετίσματα: Avaptisto@hotmail.com

Α! Ξεχάσαμε να σας πούμε πότε θα καταστραφεί ο κόσμος. Το 2012!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x