ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Η επίθεση του «Ράδιο Αρβύλα»

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ αυτής της εβδομάδας: To «Ράδιο Αρβύλα» μας κάνει επίθεση με μπροστάρη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που μας παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη. Διαβάστε επίσης για τα μεγάλα κανόνια των Μουντιάλ, τις ώριμες κυρίες που κυνηγάνε τους ανυποψίαστους πιτσιρικάδες, αλλά και τους λόγους που δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες αλλά μόνο μικρές ποσότητες αλκοόλ.

Μετά από ένα μεγάλο διάλλειμα το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ επιστρέφει κοντά σας. Είπαμε να λείψουμε δύο μέρες για Πάσχα και κάναμε αμάν για να εντοπίσουμε όλους τους συντάκτες. Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση του δημοσιογράφου που τον βρήκαμε δέκα μέρες μετά κρυμμένο σε μία σπήλια να πλέκει ζιπουνάκια.

Παρά τις αντιξοότητες το ηλεκτρονικό περιοδικό του www.sport-fm.gr είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να σας προσφέρει υλικό για μελέτη. Ξεκινάμε λοιπόν.

Στο τεύχος αυτής της εβδομάδας: To «Ράδιο Αρβύλα» μας κάνει επίθεση με μπροστάρη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που μας παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης για τα μεγάλα κανόνια των Μουντιάλ, τις ώριμες κυρίες που κυνηγάνε τους ανυποψίαστους πιτσιρικάδες, αλλά και τους λόγους που δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες αλλά μόνο μικρές ποσότητες αλκοόλ.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x