ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Don’t do it… σου λέω!

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ αυτής της εβδομάδας: Οι «πρόγονοι» του Σισέ και ο εφιαλτικός τραυματισμός του Ράμσεϊ που έχει ξανασυμβεί. Οι τηλε-κανίβαλοι που αγαπάμε, οι δράκουλες που αγαπάμε, η αντίστροφη μέτρηση για τα όσκαρ και η επιστροφή των Gorillaz. Όλα αυτά και πολλά άλλα με την προτροπή να μην διαβάσετε κανένα από τα θέματα. Εμείς σας προειδοποιήσαμε. Τίποτα καλό δεν μπορεί να βγει από αυτή την υπόθεση.

Η ώρα για να «βυθιστείτε» στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ αυτή της εβδομάδας έφτασε. Τα υλικά με τα οποία εκτελέσαμε το τεύχος που αντικρίζετε αυτή τη στιγμή στις οθόνες σας ήταν: Λίγο από σινεμά, αφού τα όσκαρ πλησιάζουν, λίγο από Τζούλια που μονοπώλησε τις συζητήσεις στο κτίριο της οδού Δαβάκη 58 και δεν επέτρεψε σε κανέναν να δουλέψει όσο θα έπρεπε και φυσικά μία ελεγχόμενη αναποφασιστικότητα για την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθούμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν όσον αφορά στη θεματολογία να τραβήξουμε και πάλι ο καθένας τον δρόμο του.

Μια μικρή σύνοψη: Οι «πρόγονοι» του Σισέ και ο εφιαλτικός τραυματισμός του Ράμσεϊ που έχει ξανασυμβεί. Οι τηλε-κανίβαλοι που αγαπάμε, οι δράκουλες που αγαπάμε, η αντίστροφη μέτρηση για τα όσκαρ και η επιστροφή των Gorillaz.

Όλα αυτά και πολλά άλλα με την προτροπή να μην διαβάσετε κανένα από τα θέματα. Εμείς σας προειδοποιήσαμε. Τίποτα καλό δεν μπορεί να βγει από αυτή την υπόθεση.

Οι προτάσεις σας για το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ και για όσα θέλετε να διαβάζετε σε αυτό γίνονται δεκτές στο avaptisto@hotmail.com



















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x