ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Want your Bad Romance

Αυτή την εβδομάδα στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ: H Lady GaGa μας προκαλεί και μας αρέσει. Μεγάλες ποδοσφαιρικές εκπλήξεις, ιστορικές τούμπες, τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα στρινγκ και τα τηλεοπτικά ποδοσφαιρικά σχόλια που αγαπάμε να μισούμε. Τα video clip που συναγωνίζονται σε διάρκεια το Μπεν Χουρ, ένας τύπος που αλλάζει τα δεδομένα στο hip hop και συνέντευξη με έναν άνθρωπο που ξέρει από καλό κρασί.

Καλώς σας βρήκαμε και καλή διασκέδαση. Το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ είναι για μια ακόμη εβδομάδα μαζί σας, έτοιμο να σας προσφέρει μια μικρή γιορτή αντάξια της υπομονής που δείξατε ολόκληρη την εβδομάδα περιμένοντας να συναντηθούμε ξανά.

Να λοιπόν που η μοίρα το έφερε να ξανασυναντηθούμε. Αυτή την εβδομάδα: H Lady GaGa μας προκαλεί και μας αρέσει. Μεγάλες ποδοσφαιρικές εκπλήξεις, ιστορικές τούμπες, τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα στρινγκ και τα τηλεοπτικά ποδοσφαιρικά σχόλια που αγαπάμε να μισούμε.

Τα video clip που συναγωνίζονται σε διάρκεια το Μπεν Χουρ, ένας τύπος που αλλάζει τα δεδομένα στο hip hop και συνέντευξη με έναν άνθρωπο που ξέρει από καλό κρασί.

Οι προτάσεις σας για το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ και για όσα θέλετε να διαβάζετε σε αυτό γίνονται δεκτές στο avaptisto@hotmail.com


















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x