ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Rihanna και ξερό ψωμί

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ αυτής της εβδομάδας: Παίκτες που γεννήθηκαν για να παίζουν σε μία ομάδα και «χέρια» που ανάλογα με την περίσταση τα ονομάζουμε όπως θέλουμε. Εδώ ασχολούμαστε με το «χέρι» του θεού. Η Rihanna έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα και σκοπός μας είναι να μην την αφήσουμε να φύγει ποτέ. Και επειδή πλησιάζει το Πάσχα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα βάσανα του νονού αλλά και με τις εορταστικές ταινίες που (δεν) έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα τελευταία 50 χρόνια.

Σαν να καλοκαίριασε δεν σας φαίνετε και σε εσάς; Πολύ γρήγορα όμως βρε παιδάκι μου και τι θα τα κάνουμε όλα αυτά τα ανοιξιάτικα μπλουζάκια με το μακρύ μανίκι; Κάτι τέτοιοι προβληματισμοί είναι που αποτελούν την μαγιά για το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ που βρίσκεται κοντά σας για 32η εβδομάδα.

Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε: Παίκτες που γεννήθηκαν για να παίζουν σε μία ομάδα και «χέρια» που ανάλογα με την περίσταση τα ονομάζουμε όπως θέλουμε. Εδώ ασχολούμαστε με το «χέρι» του θεού.

Η Rihanna έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα και σκοπός μας είναι να μην την αφήσουμε να φύγει ποτέ. Και επειδή πλησιάζει το Πάσχα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα βάσανα του νονού αλλά και με τις εορταστικές ταινίες που (δεν) έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα τελευταία 50 χρόνια.

Bonus για αυτή την εβδομάδα οι 20 ερωτήσεις που πάντα θέλατε να κάνετε.

Οι προτάσεις σας για το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ και για όσα θέλετε να διαβάζετε σε αυτό γίνονται δεκτές στο avaptisto@hotmail.com



















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x