ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Houston …we have a problem!

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ αυτής της εβδομάδας: Ποδοσφαιρικές εκπλήξεις που θα μείνουν στην ιστορία, το top-10 των strategy games αλλά και πέντε τρόποι για να ξεφύγετε από το κακό μάτι! Μας πιάνει η μουσική μας διάθεση και υποδεχόμαστε στην Ελλάδα τον Ian Brown (χωρίς τους Stone Roses) και ρίχνουμε μία ματιά σε όλες τις guest εμφανίσεις που έχουν γίνει στους Simpsons. Α! Και κάτι ακόμα. Το «κατσαριδάκι» γίνεται 74! Χρόνια του πολλά. Έχει κι άλλο ακόμα, έχει κι άλλο ακόμα!

Το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ σας καλωσορίζει στο σπιτικό του για μια ακόμη εβδομάδα. Πως περνάει έτσι ο καιρός θα σκεφτείτε, αφού αισίως φτάσαμε στο 28ο τεύχος ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να γίνουμε «29».

«Houston we have a problem» λένε οι διαστημικές αποστολές όταν έχουν πρόβλημα αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως. Απλά πάντα θέλαμε να το πούμε δυνατά. Ας αφήσουμε όμως τις τυπικότητες και ας περάσουμε στο κυρίως πιάτο. Δεν είναι παντζάρια μην ανησυχείτε.

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ αυτής της εβδομάδας: Ποδοσφαιρικές εκπλήξεις που θα μείνουν στην ιστορία, το top-10 των strategy games αλλά και πέντε τρόποι για να ξεφύγετε από το κακό μάτι!

Μας πιάνει η μουσική μας διάθεση και υποδεχόμαστε στην Ελλάδα τον Ian Brown (χωρίς τους Stone Roses) και ρίχνουμε μία ματιά σε όλες τις guest εμφανίσεις που έχουν γίνει στους Simpsons. Α! Και κάτι ακόμα. Το «κατσαριδάκι» γίνεται 74! Χρόνια του πολλά.
Μην χάσετε επίσης τη νέα στήλη με συμβουλές από γυναίκα προς άντρες!

Οι προτάσεις σας για το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ και για όσα θέλετε να διαβάζετε σε αυτό γίνονται δεκτές στο avaptisto@hotmail.com

















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x