Final Four 2010

Αφεντικό ο Ολυμπιακός στο «Παλέ ντε Μπερσί»

Η Ευρωλίγκα ολοκλήρωσε χθες το σχεδιασμό για τα μέτρα ασφαλείας στο «Παλέ Ντε Μπερσί» εν όψει του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί 7-9 Μαΐου. Με βάση το πλάνο των διοργανωτών και το διαχωρισμό των οπαδών των τεσσάρων συμμετεχουσών ομάδων σε ζώνες για να αποφεύγεται κάθε επικίνδυνη συνύπαρξη, ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερη στήριξη από όση οι άλλες τρεις ομάδες μαζί! «Θέλουμε τον καλύτερο στον τελικό», ο Βούιτσιτς.

Η Ευρωλίγκα ολοκλήρωσε χθες το σχεδιασμό για τα μέτρα ασφαλείας στο «Παλέ Ντε Μπερσί» εν όψει του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί 7-9 Μαΐου. Με βάση το πλάνο των διοργανωτών και το διαχωρισμό των οπαδών των τεσσάρων συμμετεχουσών ομάδων σε ζώνες για να αποφεύγεται κάθε επικίνδυνη συνύπαρξη, ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερη στήριξη από όση οι άλλες τρεις ομάδες μαζί!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη μερίδα του λέοντος με περισσότερους από 4.500 θεατές, η Μπαρτσελόνα θα έχει στο πλευρό της 2.500 φίλους της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1.250, ενώ η Παρτιζάν περίπου 1.000-1.200 οπαδούς. Η συντριπτική πλειονότητα των οπαδών θα φτάσει στο Παρίσι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x