Andy Gray

Η Μάντσεστερ Γ. θα πάρει τη νίκη - πρόκριση στο ντέρμπι

Ακόμα και χωρίς κάποια από τα αστέρια της, η Manchester United θα είναι η νικήτρια στο ντέρμπι με τη Liverpool για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray στο ελληνικό blog της Betfair. Επίσης, εκτιμά ότι την πρόκριση θα πάρει και η Manchester City στο Leicester, πετυχαίνοντας μάλιστα αρκετά γκολ. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του FA Cup στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Ακόμα και χωρίς κάποια από τα αστέρια της, η Manchester United θα είναι η νικήτρια στο ντέρμπι με τη Liverpool για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray στο ελληνικό blog της Betfair. Επίσης, εκτιμά ότι την πρόκριση θα πάρει και η Manchester City στο Leicester, πετυχαίνοντας μάλιστα αρκετά γκολ. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του FA Cup στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Leicester City - Manchester City

Ίσως ο Sven Goran Eriksson αισθανθεί ότι έχει να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό, μετά την απόλυσή του από τη Manchester City πριν από μερικά χρόνια.

Μέχρι στιγμής ο Σουηδός τεχνικός έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη θητεία του στο Walkers Stadium και μπορεί στο τέλος της σεζόν να βάλει τη Leicester ακόμα και στη διεκδίκηση των πλέι οφ.

Φοβάμαι, όμως, ότι η Manchester City θα αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο. Φυσικά, έτσι όπως έχουν οι αναμετρήσεις, πολλά θα εξαρτηθούν από τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι ομάδες της Premier League. Έχω την αίσθηση ότι ο Roberto Mancini θα αφήσει έξω έναν - δύο βασικούς.

Η City παίζει καλά, τα εκτός έδρας αποτελέσματά της είναι φέτος εντυπωσιακά και η Leicester θα δυσκολευτεί να παρουσιάσει το γνωστό μαχητικό στιλ παιχνιδιού της.

Ο Carlos Tevez μάλλον δεν θα παίξει, γι' αυτό θα τον αποφύγω στις αγορές των σκόρερ. Μάλιστα, καλά θα κάνουν οι παίκτες της Betfair να τσεκάρουν τις πιθανές ενδεκάδες προτού ποντάρουν σ' αυτές τις αγορές.

Προσωπικά θα ήθελα να δω τους Άγγλους James Milner και Adam Johnson να αγωνίζονται στο Κύπελλο και ανάμεσά τους θα επιλέξω το Δεύτερο ως πιθανό σκόρερ, εφόσον αγωνιστεί. Επιπλέον, βλέπω ότι η City προσφέρεται στο ανταλλακτήριο της Betfair προς 8,60 για να κατακτήσει το FA Cup. Αν πράγματι θέλει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της ως μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να πάρει σύντομα κάποιο τρόπαιο. Θέλει, όμως, ο Mancini να κερδίσει το FA Cup; Είναι δύσκολο να το πει κανείς, αλλά αν παρατάξει μια ισχυρή ενδεκάδα την Κυριακή θα δείξει ότι παίρνει τη διοργάνωση στα σοβαρά.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester City για νίκη με ακριβές σκορ 1-3 @ 16,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Over 3,5 γκολ @ 3,15
Υπέρ στον Adam Johnson για να σκοράρει @ 3,60

Manchester United - Liverpool

Αυτό το ζευγάρι συχνά περιγράφεται ως το μεγαλύτερο ντέρμπι στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Sir Alex Ferguson έχει ήδη πει ότι πιθανότατα δεν θα παίξουν οι Wayne Rooney, Edwin van der Sar και Rio Ferdinand αλλά και η Liverpool θα ξεκουράσει σημαντικούς παίκτες.

Το φετινό ρεκόρ αποτελεσμάτων της United στο Old Trafford είναι άψογο και γι' αυτό το λόγο είναι πρωτοπόρος στην Premier League, παρά τη μέτρια πορεία της στα εκτός έδρας ματς. Αν όμως -και είναι ένα μεγάλο «αν»- η Liverpool κατέβει πλήρης, μπορεί να αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα με απόδοση 5,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Μια νίκη στο Old Trafford θα ήταν ό,τι ακριβώς χρειάζεται η Liverpool σ' αυτό το σημείο μιας προβληματικής σεζόν. Αυτή την στιγμή, ο σύλλογος του Anfield ανταλλάσσεται προς 21,00 στην Betfair για την κατάκτηση του FA Cup, αλλά αν κερδίσει την Κυριακή αυτή η τιμή θα πέσει κατακόρυφα. Αν λοιπόν πρόκειται να ποντάρετε υπέρ της Liverpool, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εγώ, πάντως, δεν βλέπω να κερδίζει. Νομίζω ότι η Manchester United θα την επισκιάσει, όποιους κι αν έχει στην ενδεκάδα της. Τον Σεπτέμβριο είδαμε έναν συναρπαστικό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσά τους, σ' αυτό το γήπεδο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχουμε ξανά «βροχή» από γκολ.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester United @ 1,69 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Manchester United για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 7,40 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Under 1,5 γκολ @ 3,70 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Tottenham - Charlton Athletic: Οι Spurs «πετάνε» αυτή την στιγμή, ενώ η Charlton μόλις απέλυσε τον προπονητή της. Δεν βλέπω έκπληξη σ' αυτό το ντέρμπι του Λονδίνου. Υπέρ στην Tottenham @ 1,26. Υπέρ στην Tottenham για νίκη με ακριβές σκορ 3-0 @ 8,60.

Chelsea - Ipswich: Η κατρακύλα των περσινών πρωταθλητών έχει αφήσει τους πάντες άφωνους, ενώ κάθε ομάδα του Roy Keane είναι δεδομένο ότι θα πολεμήσει μέχρι τέλους. Ωστόσο, θα ποντάρω στους παίκτες του Carlo Ancelotti να βγουν επιτέλους ασπροπρόσωποι. Υπέρ στην Chelsea @ 1,25. Υπέρ στην Chelsea για νίκη με ακριβές σκορ 3-0 @ 9,20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x