Andy Gray

Γιουνάιτεντ και Μπόλτον θα πάρουν την πρόκριση

Η Manchester United και η Bolton θα προκριθούν στον τελικό του FA Cup, παρότι δεν θα κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray. Ο καταξιωμένος σχολιαστής προβλέπει επίσης νίκη της Arsenal σε βάρος της Liverpool για την Premier League.

Η Manchester United και η Bolton θα προκριθούν στον τελικό του FA Cup, παρότι δεν θα κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray. Ο καταξιωμένος σχολιαστής προβλέπει επίσης νίκη της Arsenal σε βάρος της Liverpool για την Premier League.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του FA Cup και της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Manchester City - Manchester United

Η United είναι δικαιολογημένα το φαβορί σ' αυτή την αναμέτρηση, παρότι θα παραταχθεί χωρίς τον Wayne Rooney. Ακόμα σημαντικότερη είναι για την City η απουσία του Carlos Tevez, του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς κατά τη γνώμη μου. Τα καλά νέα για τον Mancini, πάντως, είναι η επάνοδος των David Silva και Nigel de Jong.

Η United δεν είναι αχτύπητη και το αμυντικό δίδυμο των Rio Ferdinand και Nemanja Vidic δεν λειτούργησε στην εντέλεια στη ρεβάνς του Champions League με την Chelsea. Γι' αυτό, εκτιμώ ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν.

Η City θα ζορίσει τους παίκτες του Sir Alex στο Wembley, αλλά η United έχει φορμαριστεί στην κατάλληλη στιγμή. Με αρκετούς παίκτες - κλειδιά να δείχνουν ξεκούραστοι και ορεξάτοι, πιστεύω ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει το ντέρμπι και να προκριθεί στον τελικό του FA Cup για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester United @ 2,28 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Manchester United για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 15,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 2,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Bolton Wanderers - Stoke City

Οι παίκτες της Betfair πιστεύουν ότι η Bolton θα προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά από το 1958 και θα συμφωνήσω μαζί τους.

Οι μάχες στον αέρα θα διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο. Οι στημένες φάσεις είναι κλειδί για την Bolton, με τον Gary Cahill να έρχεται από πίσω και να απειλεί.

Προβλέπω μια μοιρασμένη μάχη, αλλά με αρκετά γκολ. Η Bolton είναι οριακά καλύτερη και πιστεύω ότι θα πάρει το εισιτήριο.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Bolton @ 2,54 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Bolton για νίκη με ακριβές σκορ 3-2 @ 36,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Over 4,5 γκολ @ 8,60 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Arsenal - Liverpool

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Arsenal, που χρειάζεται να κάνει το «7 στα 7» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να έχει πιθανότητες να «κλέψει» τον τίτλο από τη Manchester United.

Η Liverpool ήταν υπέροχη κόντρα στη Manchester City τη Δευτέρα, αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στο Emirates. Περιμένω πάντως τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα, με πιθανότερο σκόρερ τον Suarez.

Θα είναι, όμως, αυτό αρκετό για να τους χαρίσει έστω την ισοπαλία; Με τον Steven Gerrard νοκ άουτ για την υπόλοιπη σεζόν και τον Glen Johnson επίσης τραυματία, οι Reds μπορεί να αποδειχθούν ευάλωτοι.

Θα πάω με το μέρος της Arsenal, που μετά την παλικαρίσια νίκη στο Blackpool θα έχει κίνητρο για να πάρει κι αυτό το «τρίποντο».

Προτάσεις:
Υπέρ στην Arsenal @ 1,79 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Arsenal για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 9,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στον Luis Suarez για να σκοράρει στο ανταλλακτήριο της Betfair

Premier League (Σάββατο, 17:00)

Birmingham - Sunderland: Η Sunderland διανύει εφιαλτικό σερί, ενώ η Birmingham είναι αήττητη επί δύο εβδομάδες. Υπέρ στην Birmingham για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 9,60.

Blackpool - Wigan: Αγώνας έξι βαθμών, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Blackpool δείχνει επιθετικό πνεύμα φέτος και μια νίκη θα ενισχύσει καθοριστικά τις πιθανότητές της για σωτηρία. Υπέρ στην Blackpool για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 20,00.

Everton - Blackburn:
Προμηνύεται ισορροπημένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος είναι κατώτερες των προσδοκιών. Ωστόσο, ο παράγοντας «έδρα» με κάνει να ταχθώ υπέρ της παλιάς μου ομάδας. Υπέρ στην Everton για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 8,40

West Bromwich Albion - Chelsea: Η Chelsea θα είναι επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της από το Champions League, αλλά παρά την σπουδαία φόρμα των Baggies ποντάρω σε νίκη των φιλοξενούμενων. Υπέρ στην Chelsea για νίκη με ακριβές σκορ 0-1 @ 19,00

West Ham - Aston Villa: Αμφότερες χρειάζονται τους βαθμούς. Περιμένω μια συναρπαστική ισοπαλία. Υπέρ στο ακριβές σκορ 2-2 @ 14,50.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x