Andy Gray

Τα προγνωστικά μου για τον τελικό του Champions League

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Champions League έχει ήδη ξεκινήσει. Barcelona και Manchester United θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο το βράδυ στο «Wembley», σε μια επανάληψη του τελικού του 2009, με φόντο την κορυφή της Ευρώπης. Ο Andy Gray, μελέτησε προσεκτικά από άποψη τακτικής τον τελικό της Ρώμης και εντόπισε τους τομείς στους οποίους υστέρησαν οι «Red Devils».

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Champions League έχει ήδη ξεκινήσει. Barcelona και Manchester United θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο το βράδυ στο «Wembley», σε μια επανάληψη του τελικού του 2009, με φόντο την κορυφή της Ευρώπης.

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου» τα τελευταία χρόνια, έχουν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» από την σύγκρουσή τους στο «Olimpico», όταν οι Ισπανοί με γκολ των Eto'o και Messi, επιβλήθηκαν με 2-0 και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Andy Gray, μελέτησε προσεκτικά από άποψη τακτικής τον τελικό της Ρώμης και εντόπισε τους τομείς στους οποίους υστέρησαν οι «Red Devils». Ο έμπειρος αναλυτής κατέθεσε στο ελληνικό blog της Betfair τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τα στοιχεία που θα αλλάξει αυτή τη φορά στην ομάδα του ο Sir Alex Ferguson, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους «blaugrana» και να επιστρέψει στην Αγγλία με τον τίτλο.

Ο συνεργάτης της Betfair εκτιμά ότι στον επερχόμενο τελικό η United θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη και πιο «διαβασμένη». Πιστεύει επίσης ότι θα πιέσει από το ξεκίνημα του αγώνα την Barcelona και θα δώσει έμφαση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Όσον αφορά το αδύνατο σημείο των Καταλανών, ο έμπειρος αναλυτής το εντόπισε στα άκρα της άμυνας. Οι Ισπανοί διαθέτουν επιθετικογενείς πλάγιους μπακ, που όταν ανεβαίνουν αφήνουν ακάλυπτους τους χώρους ευθύνης τους. Έτσι αν οι «Red Devils» κλέψουν την μπάλα, μπορούν να τους «χτυπήσουν» στην κόντρα.

Τέλος, αποκάλυψε και σε ποια ομάδα θα πόνταρε τα χρήματά του. Ο Andy Gray θα στοιχημάτιζε υπέρ της United για δύο λόγους. Πρώτον διότι προσφέρεται στο ανταλλακτήριο της Betfair στην καλύτερη απόδοση και δεύτερον γιατί πιστεύει ότι θα κερδίσει το ματς.

Δείτε στο video που ακολουθεί αναλυτικά τις εκτιμήσεις του Andy Gray για τον μεγάλο τελικό του Champions League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x