Andy Gray

Η Τσέλσι θα πάρει το ντέρμπι

Η Chelsea έχει τα φόντα να περάσει νικηφόρα από το Old Trafford και να «αποκαθηλώσει» τη Manchester United από την κορυφή της βαθμολογίας, με πιθανό ήρωα μάλιστα τον Fernando Torres, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.

Η Chelsea έχει τα φόντα να περάσει νικηφόρα από το Old Trafford και να «αποκαθηλώσει» τη Manchester United από την κορυφή της βαθμολογίας, με πιθανό ήρωα μάλιστα τον Fernando Torres, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.

Ο έμπειρος σχολιαστής πιστεύει επίσης ότι στο κυνήγι του τίτλου θα παραμείνει και η Arsenal, παίρνοντας εκτός έδρας νίκη επί της Stoke.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Stoke - Arsenal

Δεν είναι μυστικό ότι η Stoke αποτελεί μια ομάδα που πολύ δύσκολα χάνει, ειδικά στο γήπεδό της, αλλά και ένα παράδειγμα για το πόσο ψηλά μπορεί να σε οδηγήσει η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα, ακόμα και όταν δεν υπάρχει πλούσιο ατομικό ταλέντο. Ο Tony Pulis θα θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει σε καλή φόρμα στον προσεχή τελικό του FA Cup. Εξάλλου, η Stoke απολαμβάνει το να παίζει με μεγάλους αντιπάλους και να τους δημιουργεί προβλήματα.

Ωστόσο, η Arsenal θα έχει αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Manchester United, εξακολουθώντας μάλιστα να πιστεύει ότι έχει ελπίδες για τον τίτλο, εφόσον κερδίσει αυτό το ματς και λίγο αργότερα η Chelsea κάνει το δικό της καθήκον. Ο παίκτης που έβαλε το καθοριστικό γκολ την περασμένη Κυριακή, ο Aaron Ramsey, θα επιστρέψει εκεί όπου υπέστη τον φρικτό τραυματισμό που είχε θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του. Μερικές φορές σε τέτοια παιχνίδια, οι συμπαίκτες σου κάνουν το κάτι παραπάνω για χάρη σου, ώστε να αποκατασταθεί η ιστορία.

Με την Arsenal να θέλει απελπισμένα αυτή τη νίκη και την Stoke να έχει ίσως το μυαλό της από τώρα στον τελικό του Wembley, πιστεύω ότι οι Gunners θα επικρατήσουν, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Arsenal @ 1,74 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Arsenal για νίκη με ακριβές σκορ 1-3 @ 18,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,83 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Manchester United - Chelsea

Πριν από τρεις αγωνιστικές η κατάκτηση του τίτλου έμοιαζε με τυπική διαδικασία για τη Manchester United, που όμως πήρε μόνο 4 από τους 9 τελευταίους βαθμούς και τώρα απέχει 90 λεπτά από μια ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Chelsea. Και πάλι, όμως, κρατά την τύχη στα χέρια της. Αν αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τους Λονδρέζους, αναμένεται να στεφθεί πρωταθλήτρια, αφού θα της απομένουν δύο παιχνίδια που μπορεί άνετα να κερδίσει: Με την Blackburn εκτός έδρας και με την Blackpool στο γήπεδό της.

Υπάρχουν καλοί λόγοι για να πιστεύουμε ότι η United θα είναι σε θέση όχι μόνο να αποφύγει την ήττα, αλλά και να πάρει τη νίκη. Τα εντός έδρας αποτελέσματά της είναι φέτος καταπληκτικά στο πρωτάθλημα, ενώ και στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου άσχημα, όπως φάνηκε απέναντι στην Schalke. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στον προηγούμενο γύρο του Champions League είχε αποκλείσει την Chelsea με δύο νίκες. Επιπλέον, στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Schalke ο Ferguson είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς παίκτες του. Κατά συνέπεια, οι Wayne Rooney, Javier Hernandez, Nemanja Vidic και Ryan Giggs θα είναι όλοι τους αρκετά φρέσκοι ενόψει της κυριακάτικης σύγκρουσης.

Παρόλα αυτά, η Chelsea έχει τα δικά της πλεονεκτήματα, αφού η σπουδαία φόρμα της δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας συντελεστή τερμάτων 12-3. Επιπλέον, είχαν κερδίσει τους πρωτοπόρους στο Λονδίνο, στα τέλη Μαρτίου. Ο Carlo Ancelotti δεν είχε καμία άλλη διοργάνωση να σκεφτεί τις τελευταίες εβδομάδες και είχε αρκετό χρόνο να καταστρώσει τα πλάνα του γι' αυτή την αναμέτρηση.

Το λέω διαρκώς, αλλά ίσως αυτή τη φορά ο Fernando Torres βάλει το νικητήριο γκολ δικαιολογώντας τα 50 εκατομμύρια στερλίνες που δαπανήθηκαν για χάρη του. Ο Nemanja Vidic είναι σπουδαίος φέτος, αλλά ο Torres τον ταλαιπωρούσε ιδιαίτερα όταν ανήκε στη Liverpool και μπορεί να ξαναδούμε το ίδιο. Δεν βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ και ίσως το παιχνίδι κριθεί στο ένα σουτ. Με τις προσφερόμενες τιμές, αξίζει να ποντάρουμε ότι αυτό θα το βάλει η Chelsea.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Chelsea @ 3,30 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Chelsea για νίκη με ακριβές σκορ 0-1 @ 11,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Chelsea για να μη δεχθεί γκολ @ 3,90 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Wolves - West Brom: Προβλέπω ισοπαλία, που πολύ δύσκολα θα αποδειχθεί αρκετή για να σωθεί η Wolves. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,45. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 1-1 @ 8,00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x