Andy Gray

Νίκη με αρκετά γκολ η Τότεναμ

Μία ημέρα πριν από το ντέρμπι κορυφής Manchester United - Chelsea, η αναμέτρηση της Tottenham με την Blackpool θα προσφέρει θέαμα και θα βρει νικητές τους γηπεδούχους, όπως τονίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.

Μία ημέρα πριν από το ντέρμπι κορυφής Manchester United - Chelsea, η αναμέτρηση της Tottenham με την Blackpool θα προσφέρει θέαμα και θα βρει νικητές τους γηπεδούχους, όπως τονίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.

Ο κορυφαίος σχολιαστής εκτιμά επίσης ότι η Manchester City θα χάσει λίγο από το προβάδισμά της για την 4η θέση, μένοντας στην ισοπαλία στο γήπεδο της Everton, ενώ στα υπόλοιπα ματς της ημέρας θα υπερισχύσει ο νόμος της έδρας.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Tottenham - Blackpool

Η Blackpool πασχίζει αλλά δεν μπορεί να βρει την πολυπόθητη νίκη και σαν να μην έφτανε αυτό την περασμένη εβδομάδα έμεινε «άσφαιρη» μέσα στην έδρα της για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο την φέρνει σε δύσκολη θέση ενόψει της επίσκεψής της στο γήπεδο των Spurs, οι οποίοι αποδίδουν αρκετά καλά εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας μόνο μία ήττα στο White Hart Lane.

Επιπλέον, πιστεύω ότι οι Tangerines είναι το είδος της ομάδας που θέλει να βρίσκει απέναντί της η Tottenham. Η ομάδα του Ian Holloway προσεγγίζει τα παιχνίδια μ' έναν θετικό τρόπο και προσπαθεί να βάλει περισσότερα γκολ από τους αντιπάλους, αντί να σκέφτεται πώς θα κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει στην επίθεση. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο είναι μια ομάδα που όλοι ευχαριστιόμαστε να βλέπουμε.

Το πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους είναι ότι η ομάδα του Harry Redknapp έχει καλύτερες μονάδες σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Οι Rafael van der Vaart, Aaron Lennon, Jermain Defoe, Gareth Bale και Luka Modric, για να αναφέρουμε απλώς μερικούς, είναι όλοι τους καταξιωμένοι διεθνείς που κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Με όλο τον σεβασμό στην Blackpool, δε νομίζω ότι πολλοί παίκτες της θα είχαν θέση στο ρόστερ των Spurs.

Ο Modric έχει αποδειχθεί κατά τη γνώμη μου ο σταθερότερος σε απόδοση παίκτης των γηπεδούχων στη φετινή περίοδο. Ο Gareth Bale πήρε όλα τα χειροκροτήματα και κέρδισε το βραβείο PFA Player Of The Year, αλλά πιστεύω ότι ήταν καταπληκτικός σε συγκεκριμένες περιστάσεις, χωρίς όμως να δείξει σταθερά πολύ καλή απόδοση κάθε εβδομάδα. Περιμένω κι αυτή τη φορά ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Modric, καθώς και μια νίκη των Spurs σε μια αναμέτρηση που θα είναι συναρπαστική.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Tottenham @ 1,33 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Tottenham για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 12,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,76 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Aston Villa - Wigan: Η Wigan θα απομείνει να σκέφτεται τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε κόντρα στην Everton την περασμένη αγωνιστική, αφού αυτή τη φορά προβλέπω μια άνετη νίκη της Villa. Υπέρ στην Aston Villa @ 1,86. Υπέρ στην Aston Villa για νίκη με ακριβές σκορ 2-0 @ 11,00.

Bolton - Sunderland: Τα πράγματα είναι άσχημα για την Sunderland στη δεδομένη στιγμή και μάλλον θα χειροτερέψουν λίγο περισσότερο. Υπέρ στην Bolton @ 1,90. Υπέρ στην Bolton για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 20,00.

Everton - Man City: Ευτυχώς για την City, τις τελευταίες εβδομάδες έφερε σε πέρας το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής της και έτσι δεν έχει την επιτακτική ανάγκη να πάρει τη νίκη στο Goodison Park. Θα εκπλαγώ αν συμβεί κάτι τέτοιο. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,40. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40.

Newcastle - Birmingham: Οι φόβοι της Birmingham για υποβιβασμό δεν πρόκειται να απομακρυνθούν αυτή την εβδομάδα, αφού στο γήπεδό της η Newcastle πιστεύω ότι θα αποδειχθεί ανώτερη. Υπέρ στη Newcastle @ 2,02. Υπέρ στη Newcastle για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 9,00.

West Ham - Blackburn: Ίσως είναι πολύ αργά για τη West Ham για να σωθεί, αλλά θεωρώ ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που είναι κάκιστη στους εκτός έδρας αγώνες της ολόκληρη τη φετινή χρονιά. Υπέρ στη West Ham @ 2,02. Υπέρ στη West Ham για νίκη με ακριβές σκορ 2-0 @ 13,00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x