Andy Gray

Πέφτουν Μπλάκπουλ και Γουίγκαν, σώζεται με νίκη - έκπληξη η Μπερμιγχάμ

Το φινάλε της φετινής Premier League χαρακτηρίζεται από μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς, στην οποία ηττημένες αναμένεται να βγουν η Blackpool και η Wigan, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.

Το φινάλε της φετινής Premier League χαρακτηρίζεται από μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς, στην οποία ηττημένες αναμένεται να βγουν η Blackpool και η Wigan, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray, που καταθέτει τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Manchester United - Blackpool

Είναι ό,τι χειρότερο να δίνεις τη μάχη της επιβίωσης στο Old Trafford, όπου η United έχει φέτος 17 νίκες σε 18 αγώνες. Θεωρητικά, ωστόσο, υπάρχουν και θετικά σημεία για τους φιλοξενούμενους: Ο Sir Alex Ferguson μπορεί να παρατάξει πολλούς αναπληρωματικούς, το κλίμα θα είναι εορταστικό λόγω της κατάκτησης του τίτλου και επιπλέον όλοι θα έχουν το μυαλό στον επερχόμενο τελικό του Champions League.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορούν να ερμηνευθούν και αντίστροφα. Και δυστυχώς, δεν βλέπω την Blackpool να γλιτώνει την ήττα και τον υποβιβασμό, αν και νομίζω ότι του χρόνου θα κερδίσει άμεσα την άνοδο από την Championship.

Στο παιχνίδι μας, προβλέπω πολλά γκολ και εκτιμώ ότι η Blackpool θα σκοράρει. Ίσως με τον Charlie Adam σε μια στημένη φάση, ή με τον DJ Campbell απέναντι στους αναπληρωματικούς αμυντικούς των γηπεδούχων.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester United για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 13,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,62
Υπέρ στο Over 3,5 γκολ @ 2,56

Tottenham Hotspur - Birmingham

Η Birmingham κατέκτησε το Carling Cup, αλλά απειλείται με υποβιβασμό, απέναντι σε μια Tottenham που είναι δύσκολο να πούμε αν είχε επιτυχημένη χρονιά ή όχι. Κάποιοι οπαδοί των Spurs ίσως προτιμούν να μείνει η ομάδα εκτός Europa League, ώστε να είναι του χρόνου απόλυτα αφοσιωμένη στο πρωτάθλημα, ωστόσο εγώ δεν τα πιστεύω αυτά.

Θα τολμήσω πάντως να προτείνω έναν εκτός έδρας θρίαμβο των Blues, στο αποτέλεσμα - έκπληξη της αγωνιστικής. Θα είναι αγώνας με λίγα γκολ, αλλά ο Craig Gardner μπορεί να προσθέσει άλλο ένα σημαντικό τέρμα στην φετινή συγκομιδή του.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Birmingham @ 6,80 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Birmingham για νίκη με ακριβές σκορ 0-1 @ 21,00
Υπέρ στον Craig Gardner για να σκοράρει

Stoke City - Wigan Athletic

Η Wigan Athletic καταδίκασε τη West Ham την περασμένη εβδομάδα και τώρα πηγαίνει στο Britannia Stadium για να παλέψει για τη δική της σωτηρία. Η αστάθεια ήταν, όμως, το πρόβλημά της όλη τη χρονιά. Επίσης, έχει αδυναμίες στην άμυνα, όπως δείχνουν τα πολλά γκολ που έχει δεχθεί.

Η Stoke μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτές τις αδυναμίες με την αποτελεσματικότητά της στις στημένες φάσεις. Τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, η Wigan θα κυνηγήσει όσο μπορεί τη νίκη, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, σε ένα παιχνίδι με καταιγισμό τερμάτων. Προβλέπω επίσης ότι οι φιλοξενούμενοι θα υποβιβαστούν τελικά, έπειτα από έξι χρόνια στην Premier League...

Προτάσεις:
Υπέρ στην Stoke @ 2,96 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Stoke για νίκη με ακριβές σκορ 3-2 @ 36,00
Υπέρ στο Over 3,5 γκολ @ 3,50

Aston Villa - Liverpool: Προβλέπω φινάλε με μοιρασιά βαθμών για τις δύο ομάδες. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,50. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40.

Bolton Wanderers - Manchester City: Η Bolton έκανε καλή σεζόν, αλλά η City τελειώνει πολύ «ανεβασμένη» και θα την προτιμήσω. Υπέρ στη Man City @ 1,75. Υπέρ στη Man City για νίκη με ακριβές σκορ 1-2 @ 9,20.

Everton - Chelsea: Η Everton ήδη απέκλεισε την Chelsea στο FA Cup και μπορεί να κλείσει την σεζόν με άλλη μια αξιομνημόνευτη επικράτηση. Υπέρ στην Everton @ 3,50. Υπέρ στην Everton για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 12,50.

Fulham - Arsenal: Αν η Fulham τερματίσει 8η, θα είναι αξιόλογο επίτευγμα για τον Mark Hughes, ενώ η Arsenal φταίει η ίδια που έμεινε με άδεια χέρια. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,80. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 2-2 @ 15,50.

Newcastle - West Brom: Ο Roy Hodgson ανέλαβε τους Baggies για να τους σώσει, αλλά μπορεί τελικά να τερματίσουν στην πρώτη 10άδα. Πιστεύω ότι θα το πετύχουν με μια εκτός έδρας νίκη. Υπέρ στη West Brom @ 3,95. Υπέρ στη West Brom για νίκη με ακριβές σκορ 1-2 @ 13,00.

West Ham - Sunderland: Η υποβιβασμένη West Ham υποδέχεται την Sunderland που παλεύει για την σωτηρία, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να λήξει χωρίς νικητή. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,65. Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40.

Wolves - Blackburn: Αμφότερες απέχουν 1 βαθμό από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά θεωρώ ότι θα σωθούν. Η ομάδα του Mick McCarthy κερδίζοντας, ενώ η Blackburn χάρη στα υπόλοιπα αποτελέσματα. Υπέρ στη Wolves @ 2,22. Υπέρ στη Wolves για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 10,00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x