Andy Gray

«Τριάρες» για τους πρωτοπόρους

Τόσο η Manchester United όσο και η Arsenal θα επανέλθουν στις νίκες και μάλιστα με εύκολο τρόπο, όπως τονίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του.

Τόσο η Manchester United όσο και η Arsenal θα επανέλθουν στις νίκες και μάλιστα με εύκολο τρόπο, όπως τονίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του.

Ο κορυφαίος σχολιαστής εκτιμά επίσης ότι η Tottenham και η ασταθής Everton θα εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Tottenham - West Ham

Η Tottenham είναι πλέον κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League, αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να τερματίσει ξανά στο «τοπ 4» της Premier League για να συμμετάσχει και του χρόνου στη διοργάνωση. Εναλλακτικά θα μπορούσε να το πετύχει κατακτώντας το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά αυτό μοιάζει με υπερβολική απαίτηση για μια ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά στο θεσμό.

Ο West Ham θα είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από το FA Cup με γκολ στην εκπνοή, αλλά τουλάχιστον τώρα θα επικεντρωθεί στη μάχη της παραμονής στην Premier League. Έχει κι αυτή πολλές λύσεις στην επίθεση, με παίκτες που διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον. Δεν βλέπω πάντως να παίρνουν βαθμούς από αυτή την αναμέτρηση, αν και πιστεύω ότι η West Ham θα σκοράρει στο White Hart Lane.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Tottenham @ 1,62 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Tottenham για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 15,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,86 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Everton - Fulham

Ο David Moyes διανύει μια πραγματικά απογοητευτική σεζόν. Κάποτε η ομάδα του ήταν η επιτομή της σταθερότητας, κερδίζοντας σχεδόν πάντοτε στους εντός έδρας αγώνες κόντρα σε αντιπάλους κάτω από το «τοπ 4» της βαθμολογίας, αλλά πλέον κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει από την Everton.

Οι τραυματισμοί κάνουν τα πράγματα χειρότερα, αφού το Σάββατο θα απουσιάσει σίγουρα ο Mikel Arteta και ενδεχομένως και ο Tim Cahill. Παρόλα αυτά, θα τολμήσω να πω ότι θα πάρει τη νίκη.

Η Fulham αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας με τον Mark Hughes από ό,τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει πάρει οκτώ ισοπαλίες, επίτευγμα που χρήζει σεβασμού, αλλά έχει πάρει μόνο μία νίκη μακριά από το γήπεδό της. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή συχνά πετυχαίνει ένα γκολ, αλλά πολύ σπάνια βάζει και δεύτερο.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο Louis Saha είναι «φονικός» στην καλή του ημέρα και ότι οι εκτελέσεις στημένων φάσεων από τον Leighton Baines θα βάλουν σε μπελάδες τον Mark Schwarzer. Πιστεύω ότι οι Toffees μπορούν να βάλουν δύο γκολ και ίσως να κάνουν την αρχή για ένα καλό φινάλε σε μια δύσκολη σεζόν.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Everton @ 2,06 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Everton για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 10,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Louis Saha για να σκοράρει @ 2,70 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Aston Villa - Wolves: Πάντοτε εμπιστεύομαι τη Villa στο γήπεδό της απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται στις έξι τελευταίες θέσεις. Περιμένω μια σπουδαία εμφάνιση από τον Ashley Young και νίκη της ομάδας του. Υπέρ στην Aston Villa @ 1,93. Υπέρ στην Aston Villa για νίκη με ακριβές σκορ 3-1 @ 17,00.

Blackburn - Blackpool: Η Blackpool έχει ξεχάσει τις νίκες το τελευταίο δίμηνο και θα μου κάνει έκπληξη αν ξαναβρεί το δρόμο της απέναντι στη δυνατή Blackburn. Υπέρ στην Blackburn @ 1,87. Υπέρ στην Blackburn για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 9,60.

Manchester United - Bolton: Είναι δύσκολο να βρει κανείς επιχειρήματα υπέρ της Bolton, όταν βλέπει κανείς τα φετινά αποτελέσματα της United στο Old Trafford. Περιμένω μια κλασική νίκη των γηπεδούχων. Υπέρ στη Manchester United @ 1,42. Υπέρ στη Manchester United για νίκη με ακριβές σκορ 3-0 @ 12,00.

Stoke - Newcastle: Προβλέπω μια ισορροπημένη μάχη, πράγμα που θα φανεί και στο τελικό σκορ. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,35. Υπέρ στο ακριβές σκορ 1-1 @ 7,80.

West Brom - Arsenal: Η Arsenal έχει στραφεί εξολοκλήρου στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και η ποιοτική ανωτερότητά της αναμένεται να την οδηγήσει στην επικράτηση. Υπέρ στην Arsenal @ 1,82. Υπέρ στην Arsenal για νίκη με ακριβές σκορ 1-3 @ 18,00.

Wigan - Birmingham: Η Wigan χρειάζεται τους βαθμούς λίγο παραπάνω από ό,τι η Birmingham, αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα υπάρξει μοιρασιά. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,40. Υπέρ στο ακριβές σκορ 1-1 @ 7,20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x