Andy Gray

Νίκες για Φούλαμ και Σίτι

Η αμυντική ισορροπία της Fulham θα αποδειχθεί ισχυρότερη από το θεαματικό, επιθετικό παιχνίδι της Blackpool, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray στο ελληνικό blog της Betfair. Ο έμπειρος αναλυτής προβλέπει επίσης νίκη της Manchester City σε βάρος της Sunderland. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Η αμυντική ισορροπία της Fulham θα αποδειχθεί ισχυρότερη από το θεαματικό, επιθετικό παιχνίδι της Blackpool, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray στο ελληνικό blog της Betfair. Ο έμπειρος αναλυτής προβλέπει επίσης νίκη της Manchester City σε βάρος της Sunderland.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Fulham - Blackpool

Οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης μου ίσως νομίσουν ότι έχω κάτι εναντίον της Blackpool, επειδή στα προγνωστικά μου συνηθίζω να προβλέπω ήττες της. Στην πραγματικότητα, όμως, ισχύει το αντίθετο. Η ομάδα του Ian Holloway αποτελεί μια αχτίδα φωτός στη φετινή Premier League με τη θετική της σκέψη, προσπαθώντας να βάλει περισσότερα γκολ από τους αντιπάλους της, αντί απλώς να επιδιώκει να τους περιορίσει και να «κλέψει» όπως - όπως τη νίκη.

Ο λόγος για τον οποίο είμαι πάντοτε λίγο επιφυλακτικός στο να ποντάρω υπέρ της, δεν έχει να κάνει με το ότι δεν προσέχει την άμυνά της, αλλά με το ότι δεν παίζει καλά στην άμυνα φέτος. Μερικές φορές μπορεί να δεχθείς δύο γκολ, να βάλεις τρία και να πάρεις τη νίκη, αλλά αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας που έχουμε μπροστά μας αναμένεται να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα μονομαχία, αφού οι δύο αντίπαλοι εκπροσωπούν διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Η Fulham είναι πολύ πιο συντηρητική και έχει παρουσιάσει σταθερή βελτίωση μέσα στην σεζόν, καθώς ο Mark Hughes μάθαινε καλύτερα τους παίκτες του. Η ομάδα του είναι 12η αυτή την στιγμή, αλλά γνωρίζει ότι μ' ένα άσχημο σερί τεσσάρων - πέντε αγώνων όλα μπορούν να αλλάξουν. Ειδικά αν χάσεις μέσα στο γήπεδό σου από έναν αντίπαλο που παλεύει για την σωτηρία του, όπως είναι η Blackpool.

Δεν νομίζω πάντως ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Ο αποθεραπευμένος Bobby Zamora μπορεί να βοηθήσει τους Cottagers να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς, που θα καταπραΰνουν τις ανησυχίες των οπαδών της ομάδας. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τους φίλους της Blackpool και τον Holloway, αλλά έχω το προαίσθημα ότι αυτό το παιχνίδι ανήκει στη Fulham.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Fulham @ 1,58 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Fulham για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 10,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες @ 1,75 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Manchester City - Sunderland

Τις προάλλες συζητούσα με τον Steve Bruce στο ραδιόφωνο και μου έλεγε πόσο πολύ τον ανησυχεί η επιστροφή των διεθνών παικτών με ενοχλήσεις και κούραση από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Ο Danny Welbeck έπαιξε με την Αγγλία εναντίον της Γκάνας, η οποία από την πλευρά της είχε τρεις ποδοσφαιριστές της Sunderland. Ευτυχώς για τον προπονητή της ομάδας, κανείς δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, αλλά οι Γκανέζοι θα είναι σίγουρα εξαντλημένοι έπειτα από μια ατελείωτη εβδομάδα, που περιλάμβανε το ταξίδι στην Αφρική για να παίξουν με το Κονγκό για τα προκριματικά του African Cup Of Nations και κατόπιν την επιστροφή στο Λονδίνο για το φιλικό του Wembley.

Νομίζω ότι τον Steve θα τον περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα κόντρα σε μια Manchester City που διανύει μια αρκετά απογοητευτική σεζόν, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Αποκλείστηκε από το Carling Cup και από την Ευρώπη, ενώ σε κανένα σημείο της περιόδου δεν έδειχνε ως πραγματική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Μπορεί βέβαια να κατακτήσει το FA Cup, αλλά ακόμα κι αν το κάνει δεν θα πρόκειται για μια συγκλονιστική επιστροφή στις επιτυχίες για μια ομάδα με την ποιότητα της City.

Η ελάχιστη υποχρέωσή της είναι να τερματίσει στο «τοπ 4» του πρωταθλήματος και για να το πετύχει, θα πρέπει να κερδίζει παιχνίδια σαν κι αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση, πιστεύω ότι θα το καταφέρει.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester City @ 1,58 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Manchester City για νίκη με ακριβές σκορ 2-0 @ 8,40 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στον Yaya Toure για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (anytime) @ 4,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x