Euroleague

Παναθηναϊκός AKTOR: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για Μακάμπι - Γενική είσοδος 7 ευρώ με Περιστέρι bwin

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους αγώνες playoffs με τη Μακάμπι, ενώ ανακοίνωσε πως το ματς με το Περιστέρι bwin (19/04) θα έχει γενική είσοδο 7 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε μετά από καιρό στα playoffs της Euroleague και όπως είναι λογικό επικρατεί... φρενίτιδα στον κόσμο όσον αφορά τα εισιτήρια.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι, με τα εισιτήρια για τα πρώτα δύο ματς του ΟΑΚΑ στις 23 και 25 Απριλίου να τίθενται σε κυκλοφορία το απόγευμα της Τρίτης (16/04) και να προκαλούν «χαμό».

Από τα πρώτα λεπτά, χιλιάδες άνθρωποι μπήκαν στην αναμονή για ένα «μαγικό χαρτάκι», ενώ στην πορεία της ημέρας, όταν έγινε γνωστός και ο αντίπαλος, η «ουρά» αυξήθηκε ακόμη περισσότερο, με το sold-out να αναμένεται άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πως το ματς με το Περιστέρι bwin για το πρωτάθλημα στις 19/04, θα έχει γενική είσοδο 7 ευρώ, ως επιβράβευση στη στήριξη που έχει λάβει η ομάδα από τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για την Ευρωλίγκα:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των PlayOffs της Euroleague με αντίπαλο την Maccabi Playtika Tel Aviv την Τρίτη (23/4) και την Πέμπτη (25/4).

Κλείστε τη θέση σας για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Euroleague και ελάτε να κάνουμε μαζί την αρχή στο δρόμο για το Βερολίνο!

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

*Ηλεκτρονικά στο more.com
*Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Περιστέρι bwin:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, θέλοντας να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της για την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ορίζει γενική είσοδο 7 ευρώ για την αναμέτρηση με αντίπαλο το Περιστέρι bwin (19/04, 20:15) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης και του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Ας χειροκροτήσουμε μαζί την ομάδα μας ακόμη μία φορά!

Stay tuned for what’s next. Πάτησε εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x