Προετοιμασία ΑΕΚ

Χάιλαϊτς από την προετοιμασία

Αποκατάσταση έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό φιλικό με την Κλουζ. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν χαλαρό τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις χωρίς μπάλα. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» έχουν ρεπό. Η προετοιμασίας της ομάδας για το φιλικό της Παρασκευής με την Ανκαραγκούτσου θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις την Πέμπτη.

* Αποκατάσταση έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό φιλικό με την Κλουζ. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν χαλαρό τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις χωρίς μπάλα. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» έχουν ρεπό. Η προετοιμασίας της ομάδας για το φιλικό της Παρασκευής με την Ανκαραγκούτσου θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις την Πέμπτη.

* Μεθαύριο αναμένονται κάποια από τα στελέχη της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο, τους κ.κ. Παντελή Αθηνή και Μιχάλη Δημαράκη, ενώ κατά πάσα πιθανότητα μαζί τους θα αφιχθεί στο Ζέεφελντ ο Λάκης Νικολάου.

* Σε μία κίνηση ευγένειας και καλής θέλησης προχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, θέλοντας να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας. Το Σάββατο ο τοπικός σύλλογος δίνει αγώνα για το πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει και αρχικά οι άνθρωποί του είχαν πει πως επειδή η ΑΕΚ κάνει προπονήσεις θα έψαχναν για άλλη έδρα στο πρώτο τους παιχνίδι. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο (αν χρειαστεί να κάνει το απόγευμα προπόνηση η ομάδα, μετά από το ματς της Παρασκευής). Εφόσον αποφασίσει να προπονήσει τους παίκτες του και το απόγευμα του Σαββάτου πιθανότατα θα επιλέξει το γήπεδο που έγινε το διπλό της προηγούμενης εβδομάδας (σ.σ.: Σάββατο) με τη βροχή.

* Από στιγμή σε στιγμή ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς περιμένει τα χαρμόσυνα νέα για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού και θα φύγει άμεσα για την πατρίδα του, ώστε να περάσει λίγες στιγμές χαράς με την οικογένειά του και το νέο μέλος της.

* Ο Νάτσο Σκόκο είναι λάτρης του τένις και δεν μπορεί να πάρει μέρος στις «μονομαχίες» του Ντούσαν Μπάγεβιτς με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Βλέποντας το πρωί τον Ντίνο Παπαποστόλου να κατευθύνεται προς τα court, δίπλα από το γήπεδο που κάνει προπόνηση η ομάδα, του ζήτησε να βγάλει τη ρακέτα του απλά, για να έρθει σε επαφή μαζί της και να κάνει μερικές κινήσεις.

* «Λευκό» σήμερα το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ, μιας και φαίνεται ότι οι παίκτες που έχουν μείνει «πίσω» λόγω τραυματισμών αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές και στην «Ένωση» ελπίζουν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους ρυθμούς των υπολοίπων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x