Μιχάλης Λεάνης

Τι περιμένει ο Βαλβέρδε;

SportDay

Τι περιμένει ο Βαλβέρδε και δεν υπογράφει στον Ολυμπιακό; Το ίδιο ακριβώς που περιμένουν στη Σεβίλλη για να δουν τι θα κάνουν με τον κόουτς. Και θα περιμένουν στην Ανδαλουσία, και μαζί τους και εμείς, μέχρι τις 9 Μαΐου! Σημειώστε την ημερομηνία, γιατί μέχρι τότε εξελίξεις δεν θα έχουμε! Η ιστορία θα πηγαίνει από αύριο σε αύριο, όπως πολύ σοφά έγραφε μια εφημερίδα πριν από λίγες μέρες στην πρώτη σελίδα της. Γιατί όμως όλα θα κριθούν στις 9 του Μάη;

Τι θα συμβεί τότε; Γιατί τότε, καλά μου παιδιά, τελειώνει το πρωτάθλημα στην Κύπρο! Ναι, καλά διαβάσατε. Στη Σεβίλλη δεν είναι βλάκες. Σου λέει, κάτσε να δούμε ποιος θα πάρει στη μαρτυρική μεγαλόνησο την πρώτη θέση, γιατί έτσι και την κατακτήσει η Ανόρθωση και χρειαστεί να παίξουμε μαζί της προκριματικά, τότε καλά θα κάνει ο Βαλβέρδε να κάτσει στην Ελλάδα να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του έργο στον Ολυμπιακό. Η Κύπρος είναι που μπλοκάρει την τελική συμφωνία και αφήστε τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ να λέει τα δικά του.

Οσο υπερασπίζεται την αλήθεια ένας δικηγόρος άλλο τόσο την υπερασπίζεται και ένας μάνατζερ. Και οι δύο το συμφέρον του πελάτη τους κοιτάζουν να διασφαλίσουν. Αν αυτό συμπίπτει με την αλήθεια, τότε καλώς, αν όχι, τι να κάνουμε; Ποιος είναι σε θέση εξάλλου να ισχυριστεί ότι η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Και ο ιερωμένος που μαγκώσανε στο Παγκρήτιο, ο παπα-Λέιζερ, την αλήθεια είπε στο δικαστήριο ότι δίδασκε τον λόγο του Κυρίου στους εξωγήινους με ακτίνες και για όλα αυτά ορκίστηκε στο ευαγγέλιο.

Η αλήθεια λοιπόν είναι σαν τον ήλιο. Από όπου κάθεσαι τη βλέπεις. Δηλώνει ο Ιμπάνιεθ: «Ο Μουνιόθ έφυγε από τον Παναθηναϊκό χωρίς τίτλο και δούλεψε στην Ουέλβα και τώρα στη Χετάφε. Δεν θα βρει ο Βαλβέρδε που είναι και πρωταθλητής;». Αλήθεια λέει. Πάμε, όμως, κι από την άλλη μεριά να δούμε. Τον Βαλβέρδε δεν τον ενδιαφέρει να βρει μια οποιαδήποτε ομάδα στην Ισπανία για να εργαστεί.

Γιατί αν του κάτσει μια Μπέτις, μια Σανταντέρ, μια Οσασούνα ή μια Ισπανική Κομμούνα, τότε θα χρειαστεί να βάλει από την τσέπη του 10 σεντς για να συμπληρώσει ένα ευρώ σε αυτά που του δίνουνε σε σύγκριση με αυτά που πρόκειται να πάρει από τον Ολυμπιακό.

Και δεν θα έχει Τσάμπιονς Λιγκ, ευρωπαϊκές βραδιές, σαλόνια και προβολή. Γι' αυτό ψάχνεται και κοιτάζει μήπως του έρθει καμία πρόταση από τα ρετιρέ της Ισπανίας. Μέχρι τότε αλήθεια είναι ότι δηλώνει ο μάνατζερ Ιμπάνιεθ. Καλά το πάνε. Αλλά το ισπανικό δίδυμο αγνοεί ό,τι στον Ολυμπιακό η μόνη και πάσα αλήθεια είναι ο λόγος του προέδρου για την οποία ισχύει το πίστευε και μη ερεύνα. Πίστευε μόνο στον Ολυμπιακό, το δε μη ερεύνα έχει να κάνει με άλλες προτάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x