Μιχάλης Λεάνης

Ο τελικός τελείωσε

SportDay

Κρίμα για την ΑΕΚ, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Και συγχαρητήρια στον νικητή, γιατί το να παίζεις με εννέα παίκτες και να κατακτάς το Κύπελλο είναι μεγάλη υπόθεση. Ενας τελικός στον οποίο οι δύο ομάδες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να χάσουν το τρόπαιο.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε και μάλιστα νωρίς με 2-0 κι όμως κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να ψάχνει τρόπο για το πώς να μη δεχθεί και τρίτο γκολ. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος αποφάσισε να γυρίσει το σύστημα με δύο επιθετικούς. Αλήθεια, ποια η διαφορά του 4-4-1-1 με το 4-4-2;

Επίσης, γιατί να μην ξεκινάει ο Νταρμπισάιρ; Είναι ο παίκτης που πήγε τον Ολυμπιακό στον τελικό (με το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ) και είναι επίσης αυτός ο οποίος γύρισε το παιχνίδι με την είσοδό του. Και μετά το 2-2 λάθη επί λαθών.

Ο Ολυμπιακός έκανε το λάθος να αφήσει ελεύθερο τον Σκόκο, ο οποίος είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να φτιάξει φάση από το πουθενά. Η ΑΕΚ μετά το 3-2 χαλάρωσε, νομίζοντας ότι έχει τελειώσει το ματς.

Στην παράταση οι «ερυθρόλευκοι» ξαναδίνουν το παιχνίδι στην ΑΕΚ, μια και προηγούνται, και δέχονται δύο ανόητες αποβολές. Η ΑΕΚ ισοφαρίζει το παιχνίδι, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν πιέζει για να το τελειώσει. Εν κατακλείδι ήταν ένα ματς που χαιρόσουν να το βλέπεις. Ηταν ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία. Ηταν η εκδίκηση του απλού φιλάθλου. Και όχι του κάφρου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x