Μιχάλης Λεάνης

Ντέρμπι και για τον ΠΑΟ

SportDay

Το σημερινό ματς με τη Λάρισα ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, μπορείτε να με πείτε τρελό. Ομως σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δεν κερδίσουν. Το «τριφύλλι» θέλει τις δύο νίκες με τους «βυσσινί» για να πάει με άλλη ψυχολογία στα δύο ντέρμπι που θα απομένουν στο τέλος. Και βαθμολογικά και αγωνιστικά θα έχει άλλον αέρα.

Το πιο σημαντικό, όμως, αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό είναι να πρυτανεύσει η ηρεμία. Το κλίμα είναι διαταραγμένο αλλά, παρ' όλα αυτά, η δήλωση Βγενόπουλου ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τρεις Πιζάρο είναι μία άποψη στην οποία μπορείς να σταθείς. Ανεξάρτητα από το αν είναι άκαιρη ή όχι, ο Ανδρέας Βγενόπουλος με αυτή τη δήλωσή του δίνει ένα σημείο αναφοράς για το τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό.

Αλλοι μπορεί να συμφωνούν και άλλοι να διαφωνούν (δε νομίζω να υπάρχει κάποιος), αλλά ο Βγενόπουλος δίνει ένα... πάτημα για συζήτηση. Λέει κάτι το οποίο κανείς δεν έχει καταθέσει. Οτι, δηλαδή, η ομάδα χρειάζεται παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Στην ερώτηση «τι φταίει στον Παναθηναϊκό;» θα πάρεις δέκα απαντήσεις. Οι παίκτες, το σύστημα, ο προπονητής, η διοίκηση, η διαιτησία...

Ο Βγενόπουλος βγήκε και είπε ότι φταίει το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει τους παίκτες που θα βγουν μπροστά και θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Με αυτή τη δήλωση υπάρχει σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό, το οποίο πρέπει να αναλύσουν. Οσο για το σημερινό παιχνίδι; Είπαμε... Υπάρχει ντέρμπι και στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x