Μιχάλης Λεάνης

Θα μπούμε ως καλύτεροι τρίτοι...

SportDay

Η Εθνική απογοήτευσε. Οχι αυτή του μπάσκετ, που κέρδισε ακόμα και ένα αδιάφορο παιχνίδι με 26 πόντους διαφορά! Και όχι με αντίπαλο κάποια Μολδαβία. Ούτε αυτή του βόλεϊ, που έχασε αλλά δεν απογοήτευσε. Το πάλεψε κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο, τη Γαλλία. Αυτή του ποδοσφαίρου, όμως, δεν βλεπόταν... Ομάδα δίχως πλάνο. Δίχως σύστημα. Η σκηνή της κοπελιάς που κοιμόταν στον ώμο του συντρόφου της τα έλεγε όλα. Οι διεθνείς μας νόμιζαν ότι έπαιζαν με μπαλόνι. Η μπάλα δεν κατέβηκε ποτέ στο χορτάρι. Και όποτε κατέβαινε, στη δεύτερη μπαλιά καιγόμασταν.

Παίζαμε με τη φωτιά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Αλλά ακόμα κι αν δεν το πληρώναμε θα ήμασταν ευχαριστημένοι από τη νίκη; Θα λέγαμε πάλι για επαγγελματικές νίκες και ότι η Εθνική έπαιξε όσο χρειάστηκε. Και τώρα που δεχτήκαμε το γκολ τι μπορούμε να πούμε; Οτι θα μπούμε στην κλήρωση ως καλύτεροι τρίτοι... Γιατί αν συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις, τότε δεν μας βλέπω καθόλου καλά ούτε με τη Λετονία.

Το εκπληκτικό είναι ότι μας ήρθε ένας όμιλος-παραγγελιά και βρεθήκαμε να κυνηγάμε την πρόκριση ως δεύτεροι! Αντί να βρισκόμαστε πρώτοι με πέντε βαθμούς διαφορά και να κοιτάμε τους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τη Νότιο Αφρική, καθόμαστε και ψάχνουμε αν θα περάσουμε ως καλύτεροι δεύτεροι... Αλήθεια, τι έχουμε κάνει στον όμιλο; Πήραμε ισοπαλία στο Ισραήλ με ένα τυχερό γκολ. Αυτό είναι το καλύτερό μας αποτέλεσμα. Εκτός κι αν θεωρείτε επιτυχίες τα «διπλά» σε Λετονία και Λουξεμβούργο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x