Με τις εξελίξεις αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην Super League 2 να βρίσκονται… προ των πυλών, αφού υπάρχει συνέλευση την επόμενη εβδομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει κι αυτός στην… κανονικότητα εκείνες τις ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι άνθρωποι του «Άγιαξ της Ηπείρου», η ομάδα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, την προσεχή Τρίτη (19/05), ενώ δύο ημέρες μετά θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις…

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου ανέφερε:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές στη νομοθεσία για τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID-19, ανακοινώνει την επιστροφή στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, χωρισμένη σε γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Κατόπιν και των προβλέψεων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. η ομάδα θα προσέλθει την Τρίτη για την λήψη των απαραίτητων δειγμάτων, από το σύνολο των ποδοσφαιριστών και προσωπικού, για την πραγματοποίηση των τεστ από ειδικό υγειονομικό συνεργείο του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης Αθηνών.

Τα αποτελέσματα των τεστ θα επιστραφούν την Τετάρτη 20/05/20 και εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν το ραντεβού της επιστροφής για την Πέμπτη 21/05/20, στο ΠΕΑΚΙ.

Ο Ιατρός και υγειονομικός υπεύθυνος της ομάδας κ.Ριστάνης είχε συνάντηση εχθές, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Σκόρδο, Ντουρουντό και Ντάσιο, με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ κ.Κολόκα για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του ΠΑΣ, στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ