Stoiximan Super League

Δείπνο σε οικογενειακό κλίμα

Δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού παρέθεσε χθες το βράδυ στην Κύπρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Άκρως οικογενειακό το κλίμα στο δείπνο στο οποίο έδωσαν το "παρών" και εκπρόσωποι των οργανωμένων.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, το κύριο μέλημα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η διατήρηση άριστου κλίματος στις τάξεις της ομάδας.

Χθες, με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν με απόλυτη επιτυχία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και σε όλα τα μέλη της αποστολής σε εστιατόριο στη Λεμεσό.

Το κλίμα ήταν άψογο, ενδεικτικό αυτού που υπάρχει στην ομάδα. Μάλιστα, σε σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στη μεγάλη σημασία που είχε το οικογενειακό κλίμα στη φετινή σεζόν και στην επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

Φυσικά, μεγάλο μέρος στην διατήρηση του κλίματος αυτού στην ομάδα φέρει η διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία στάθηκε στο πλάι των παικτών καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Παρόντες και οι οπαδοί
Το "παρών" στο γεύμα έδωσαν και εκπρόσωποι των οργανωμενων οπαδών του Ολυμπιακού. Μάλιστα, την ίδια ημέρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση μαζί τους. Σε αυτή συνομίλησε για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα φαινόμενα βίας. Φυσικά επί τάπητος τέθηκε και τα ζητήματα του Ολυμπιακού. Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αντάλλαξαν απόψεις για την ομάδα, παίρνοντας εγγυήσεις ότι από την πλευρά της διοίκησης θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τα σκήπτρα και του χρόνου αλλά και να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Εγκώμια Ζ.Κρόιφ
Την Τρίτη μετά το φιλικό παιχνίδι η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας παρέθεσε δεξίωση στη διοίκηση του Ολυμπιακού, την οποία εκπροσώπησαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης. Από την πλευρά της ομάδας της Κύπρου, ο πρόεδρος της και ο τεχνικός της διευθυντής, Ζόρντι Κρόιφ. Ο γιος του "ιπτάμενου Ολλανδού", Γιόχαν Κρόιφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα, θύμισε στους παρευρισκομένους ότι υπήρξε συμπαίκτης με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μοϊσές Ουρτάδο, πλέκοντάς τους το εγκώμιο.

Χθες παρέθεσε γεύμα η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού στα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού. Το "παρών" σε αυτή έδωσαν ο Φρίξος Σαββίδης, πρώην υπουργός Υγείας της Κύπρου, και ο νυν πρόεδρος της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x