Champions League

Live: Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γ. 3-1 (Τελικό)

Δεν βλέπεις τέτοιους κάθε μέρα! Η διαστημική Μπαρτσελόνα δημιούργησε ξανά υποψίες πως δεν είναι απ’ τον πλανήτη μας, επικράτησε άνετα 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League και έσπειρε αμφιβολίες πως το ποδοσφαιρικό μέλλον είναι ήδη εδώ! Τρία γκολ από τους… σεσημασμένους (Πέδρο, Μέσι, Βίγια) έκαναν «ριφιφί» στο Γουέμπλεϊ κι έφεραν την τέταρτη κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο «Καμπ Νου»!

Δεν βλέπεις τέτοιους κάθε μέρα!

Η διαστημική Μπαρτσελόνα δημιούργησε ξανά υποψίες πως δεν είναι απ’ τον πλανήτη μας, επικράτησε άνετα 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League και έσπειρε αμφιβολίες πως το ποδοσφαιρικό μέλλον είναι ήδη εδώ!

Τρία γκολ από τους… σεσημασμένους (Πέδρο, Μέσι, Βίγια) έκαναν «ριφιφί» στο Γουέμπλεϊ κι έφεραν την τέταρτη κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο «Καμπ Νου»!



90+3' Λήξη της αναμέτρησης

90+2' - Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα : Στη θέση του Πέδρο ο Αφελάι.

90': Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

88' - Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: Στη θέση του Άλβες ο Πουγιόλ.

86' - Κίτρινη κάρτα για την Μπαρτσελόνα: Τη βλέπει ο Βαλντές για καθυστέρηση.

85΄- Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: O Κεϊτά αντικαθιστά τον Βίγια.

85’: Καλό σουτ του Νάνι, έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βαλντές.

80'- Κίτρινη κάρτα για τη Γιουνάϊτεντ: Τη βλέπει ο Βαλέντσια για ένα δυνατό μαρκάρισμα.

78’: Διαμαρτύρεται ο Γκιγκς για χέρι του Βίγια, σε ένα μαρκάρισμα του Ισπανού εντός περιοχής. Από το ριπλέι φάνηκε ότι το χέρι του επιθετικού των «μπλαουγκράνα» ήταν μάλλον ακούσιο.

77’ - Αλλαγή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη θέση του Κάρικ ο Σκόουλς.

69' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ο Βίγια σταματάει την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, «ζυγίζει» το πόδι του και με ένα τεχνικό σουτ την στέλνει στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Γιουνάιτεντ -σε ένα σημείο που ο Φαν Ντε Σαρ ήταν αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

68’ - Αλλαγή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Στη θέση του Φάμπιο ο Νάνι.

67’ : Καλό μακρινό σουτ από τον Ινιέστα, στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Φαν Ντε Σαρ.

66': Ο Τσάβι -σχεδόν αμαρκάριστος- πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αναγκάζει τον Φαν Ντερ Σαρ να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει σε κόρνερ!

65': Νέα ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Ο Άλβες βγαίνει "στην πλάτη" της άμυνας από δεξιά, γυρίζει την μπάλα, όμως το τακουνάκι που επιχειρεί ο Μέσι -στη μικρή περιοχή- αποκρούεται από τα σώματα!

63': Ο Μέσι κινείται ωραία και πιάνει συρτό σουτ -μέσα στην περιοχή και αριστερά- αλλά ο Φαν Ντερ Σαρ πέφτει και απομακρύνει στην κλειστή του γωνία.

62' - Κίτρινη κάρτα για τη Γιουνάιτεντ: Ο Παρκ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ινιέστα.

60' - Κίτρινη κάρτα για την Μπαρτσελόνα: Τη βλέπει ο Άλβες, που έκανε ένα δυνατό τάκλιν στον Εβρά.

57': Προσωρινή διακοπή, μετά την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο! Αφού οι υπεύθυνοι ασφαλείας τον απομακρύνουν, ο διαιτητής δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

54' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ο Μέσι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, "ζύγισε" το πόδι του και με δυνατό συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του (σχετικά εκτός θέσης) Φαν Ντερ Σαρ!

52': Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Μετά από φοβερή μπαλιά του Τσάβι, ο Άλβες βγαίνει τετ α τετ με τον Φαν Ντερ Σαρ από δεξιά, αλλά το πλασέ που επιχειρεί, αποκρούεται σωτήρια με τα πόδια από τον Ολλανδό γκολκίπερ!

46': Έναρξη του β' μέρους

45': Λήξη του ημιχρόνου

43': Ο Μέσι ανοίγει δεξιά στον Βίγια, εκείνος (με χαμηλή σέντρα-ξυραφιά) προσπαθεί να τον ξαναβρεί στην περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει απ' όλους, πριν καταλήξει άουτ!

40': Ιστορική σημασία είχε το γκολ του Πέδρο στο 27'. Κι αυτό διότι -όπως επεσήμανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον "αέρα" του NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ήταν το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει Ισπανός για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα σε τελικούς του Champions League.

39': Νέο σουτ έξω από την περιοχή -αυτή τη φορά από τον Ινιέστα- καταλήγει στην αγκαλιά του Φαν Ντερ Σαρ.

37': Ο Τσάβι βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και πιάνει δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ!: Ο Ρούνεϊ αλλάζει ωραία την μπάλα με τον Γκιγκς (ο οποίος βρισκόταν σε οριακή θέση οφσάιντ όταν πήρε την πρώτη πάσα) και ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ -με ωραίο πλασέ ψηλά στη δεξιά γωνία- ισοφαρίζει!

27' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Σε ωραία αντεπίθεση των "μπλαουγκράνα", ο Βίγια ανοίγει υπέροχα δεξιά την μπάλα για τον Πέδρο κι εκείνος με πλασέ στην κλειστή γωνία του Φαν Ντερ Σαρ (που είχε κάνει κίνηση προς την άλλη πλευρά), στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

22': Άρχισαν να παίρνουν μπροστά οι "μπλαουγκράνα"! Ο Βίγια βρίσκεται ξανά σε καλή θέση -μέσα στην περιοχή και δεξιά, πιάνει χαμηλό σουτ στην απέναντι γωνία, αλλά ο Φαν Ντερ Σαρ πέφτει και μπλοκάρει!

20': Νέα καλή φάση για τους Καταλανούς! Αφού άλλαξε την μπάλα με τον Μέσι, ο Βίγια έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου και έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Φαν Ντερ Σαρ!

16': Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Μετά από φάση διαρκείας, ο Τσάβι γυρίζει από δεξιά την μπάλα, αλλά ο Πέδρο -που βρίσκεται στην πορεία της μέσα στην περιοχή- δεν πλασάρει καλά και τη στέλνει έξω από το αριστερό δοκάρι!

15' - Σχεδόν... αφύσικα μεγάλο το πρέσινγκ που προσπαθεί να κάνει η Γιουνάιτεντ. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά και στον "αέρα" του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Χρήστος Σωτηρακόπουλος, οι Άγγλοι ίσως έχουν πιέσει μέχρι τώρα όσο πιέζουν σε άλλα ματς... μέχρι το ημίχρονο!

11': Προσπαθεί ν' απαντήσει η Μπαρτσελόνα! Ο Μέσι βγάζει ωραία μπαλιά για τον Βίγια, εκείνος μπαίνει από αριστερά και προσπαθεί να πλασάρει, αλλά ο Φέρντιναντ του βάζει την κόντρα και απομακρύνει σε κόρνερ.

10': Πρώτη καλή φάση στο ματς! Σε εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Κάρικ, ο Πικέ κάνει κακό γύρισμα -προσπαθώντας να προλάβει τον Ρούνεϊ- αλλά ο Βαλντές δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει την μπάλα!

8': Ο Ρούνεϊ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μια βαθιά μπαλιά που γίνεται "στην πλάτη" της άμυνας της Μπαρτσελόνα, όμως ο Βαλντές βγαίνει από την εστία του και προλαβαίνει να διώξει σε πλάγιο.

5': Διάθεση να πιέσουν ψηλά την Μπαρτσελόνα και να μην την αφήσουν να κάνει το παιχνίδι της δείχνουν στα πρώτα λεπτά οι παίκτες της Γιουνάιτεντ.

1': Έναρξη του αγώνα

20:40 - Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με τις εκπληκτικές "χορογραφίες" που έχουν ετοιμάσει οι φίλοι τους να δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα στις εξέδρες!

20:35 - Μέλη της βασιλικής φρουράς φέρνουν την κούπα στον αγωνιστικό χώρο -μέσα σε αποθέωση. Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τις ομάδες!

20:30 - Ένα... βολέ του Γκάρι Λίνεκερ έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το θεαματικό τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα. Χορευτικά με ωραίες παρουσίες, ομπρέλες και... τον Γιουσέιν Μπολτ (!) να κάνει κάποια στιγμή την εμφάνισή του, διασκεδάζουν τον κόσμο.

21:20 - Μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα, οι παίκτες των δύο ομάδων συνεχίζουν την προθέρμανσή τους. Ελάχιστες κενές θέσεις πλέον στο "Γουέμπλεϊ", όπου όλα είναι έτοιμα για ν' αρχίσει σε λίγο ο μεγάλος τελικός.

21:15 - Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ανακοινώνονται από τα μεγάφωνα του "Γουέμπλεϊ" -με τους φίλους τους, όπως είναι λογικό, να τις αποθεώνουν. Εκείνοι της Μπαρτσελόνα, πάντως, επικρατούν προς το παρόν στη μάχη της εξέδρας -καθώς ακούγονται αρκετά περισσότερο από τους Άγγλους!

21:03 - Ένα όχι ακριβώς... ενθαρρυντικό στοιχείο για την Μπαρτσελόνα επεσήμανε στον "αέρα" του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Σύμφωνα με αυτό, από τις τέσσερις φορές συνολικά που έχει λείψει ο Πουγιόλ από την αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα (όπως συμβαίνει απόψε), η τελευταία έχει ηττηθεί στις τρεις!

20:49 - Πιο... επιφυλακτικός, όμως, από τον Σωτήρη Νίνη παρουσιάστηκε -επίσης στον "αέρα" του NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο νεαρός άσος της Σάλκε παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά τόνισε -βασισμένος και στην... προσωπική του εμπειρία από τους ημιτελικούς- πως η Γιουνάιτεντ είναι αρκετά ικανή για να χτυπήσει στα ίσια το τρόπαιο!

20:40 - Την άποψη πως η Μπαρτσελόνα είναι... ακόμα δυσκολότερο ν' αντιμετωπιστεί απ' όσο φαίνεται στην τηλεόραση εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε φαβορί τους Καταλανούς και δεν παρέλειψε να προβλέψει σκορ -αλλά και σκόρερ του τελικού!

20:32 - Γνωστές έγιναν πριν από λίγο οι ενδεκάδες των δύο ομάδων -μ' εκείνη της Μπαρτσελόνα να έχει μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν περιέχει τον Κάρλες Πουγιόλ. Την ίδια ώρα, δε, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φαίνεται να καταλήγει σ' ένα 4-4-2 -αφήνοντας εκτός αποστολής τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πέπε Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλβες (88' Πουγιόλ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (92' Αφελάι), Βίγια (86' Κεϊτά)

Στον πάγκο: Όιερ, Αντριάνο, Τιάγκο, Μπόγιαν

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο (69' Νάνι), Παρκ, Γκιγκς, Κάρικ (77' Σκόουλς), Βαλέντσια, Ερνάντες, Ρούνεϊ

Στον πάγκο: Κούστσακ, Σμόλινγκ, Φλέτσερ, Άντερσον, Όουεν

20:31 - Μπορεί ο ήλιος να έκανε μια... δειλή εμφάνιση, αλλά η συννεφιά εξακολουθεί να σκεπάζει το μεγαλύτερο μέρος του "Γουέμπλεϊ". Αυτό φυσικά ουδόλως έχει πτοήσει τους φιλάθλους -αρκετές χιλιάδες εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στις εξέδρες του "ναού του ποδοσφαίρου". Εκεί όπου οι φίλοι της Γιουνάιτεντ -λόγω και του ότι τα περισσότερα "ουδέτερα" εισιτήρια έχουν καταλήξει, όπως είναι λογικό, στα χέρια τους- αναμένεται να έχουν μια μικρή... αριθμητική υπεροχή!

20:29 - Διακρίνοντας γύρω του -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον "αέρα" του NovaΣΠΟΡ FM 94,6- διάφορες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Σταν Κόλιμορ, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, Κρίστο Στόιτσκοφ, Ούγκο Σάντσες και Ρόνι Γουίλαν, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει πάρει ήδη θέση στο "Γουέμπλεϊ", για να περιγράψει έναν ακόμα τελικό του Champions League.

20:15 - Την ενδυματολογική βέρσιον του 2009 θα... λανσάρουν ξανά σήμερα οι δύο ομάδες. Όπως και τότε στο "Ολίμπικο", η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί με τις κλασικές "μπλαουγκράνα" εμφανίσεις της -ενώ η Γιουνάιτεντ θα χρησιμοποιήσει τις λευκές. Ο Βίκτορ Βαλντές, δε -σε μια κίνηση... ρετρό- θα φορέσει συλλεκτική εμφάνιση, ιδια μ' εκείνη που φορούσε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα στο νικηφόρο τελικό του 1992 στο "Γουέμπλεϊ" με τη Σαμπντόρια.

20:09 - Η καρδιά (πιθανότατα λόγω και Λίβερπουλ) λέει "Μπαρτσελόνα", αλλά η... λογική του Φάμπιο Αουρέλιο λέει "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ". Μιλώντας live στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βραζιλιάνος μπακ των "κόκκινων" εξέφρασε την επιθυμία να το σηκώσουν οι Καταλανοί -τόνισε, όμως, πως η ομάδα του Φέργκιουσον θα είναι σίγουρα καλύτερα προετοιμασμένη από το 2009.

20:03 - Φαβορί την Μπαρτσελόνα -κρατώντας, όμως και μια...πισινή- έχρισε ο Λουίς Φαν Γκάαλ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πολυνίκης Ολλανδός τόνισε ότι οι Καταλανοί υπερέχουν στην επίθεση (γι' αυτό έχουν και τον πρώτο λόγο), ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως θα τα βρουν... μπαστούνια, εφόσον η Γιουνάιτεντ προηγηθεί.

20:00 - Κάτι λιγότερο από τρεις ώρες πριν την έναρξη του τελικού και οι δύο ομάδες (με διαφορά λίγων λεπτών) έφτασαν στο "Γουέμπλεϊ". Χαλαροί και ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές -όχι, όμως, και οι... κάμερες, μόλις εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι!



• Ευχάριστους… πονοκέφαλους αντιμετωπίζουν αμφότεροι οι προπονητές. Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Πέπε Γκουαρντιόλα… αναγκαστικά, θα απογοητεύσουν αρκετούς από τους παίκτες τους, αφού όλοι είναι «ετοιμοπόλεμοι»!

• Ο Σκωτσέζος τεχνικός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους 11 που ξεκίνησε και απέναντι στη Σάλκε, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, στη Γερμανία. Δηλαδή, τους: Φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Γκιγκς, Παρκ, Ρούνεϊ και Ερνάντες.

• Στον αντίποδα, ο Πέπε Γκουαρντιόλα πρόκειται να κατεβάσει τους εξής 11: Βαλντές, Πικέ, Πουγιόλ, Ντάνιελ Άλβες, Μαστσεράνο, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια και Μέσι.

Το www.sport-fm.gr είναι σε κλίμα τελικού εδώ και μέρες!

Διαβάστε εδώ τα στατιστικά του 19ου τελικού του Champions League και εδώ, την… περιέργως μικρή, αλλά απολύτως ισορροπημένη προϊστορία στις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα στο γήπεδο του τελικού, το «Γουέμπλεϊ», εδώ, το υπέροχο ταξίδι της Μπαρτσελόνα από την απαξίωση και τα ειρωνικά σχόλια μέχρι την κορυφή της Ευρώπης κι εδώ, τις μεγάλες βραδιές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επίσης, διαβάστε για την… περιπτωσάρα, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τα θέματα για τους Γουέιν Ρούνεϊ και Λιονέλ Μέσι και δείτε εδώ το… βίντεο του τελικού.

Ρίξτε μια ματιά εδώ, ποιος είναι ο «άρχοντας» της αποψινής αναμέτρησης και εδώ, πόσα λεφτά διεκδικούν οι δύο «μονομάχοι».

Δείτε εδώ το θέμα του www.england365.gr για τη 13η αγγλο-ισπανική… μάχη στα Κύπελλα Ευρώπης και τέλος, διαβάστε εδώ τη συνέντευξη Τύπου του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και εδώ, αυτή του Πέπε Γκουαρντιόλα.

Η WEB TV του sport-fm.gr ξετυλίγει το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ με τέσσερις εκπομπές γεμάτες ποδόσφαιρο και τελικούς.

Δείτε στην πρώτη εκπομπή: Μία αποκλειστική συνέντευξη του Λουίς Φαν Γκάαλ, πλάνα από τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών από το 1960 έως και το 1989 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να μιλάει για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Στη δεύτερη εκπομπή, δείτε γκολ από όλους τους τελικούς από το 1992 και μετά, συνεντεύξεις με μέλη των ελληνικών συνδέσμων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, άλλα και μία έκπληξη. Την Ελληνίδα που θα συμμετάσχει στην τελετή έναρξης στο Γουέμπλεϊ!



Στην τρίτη εκπομπή, δείτε συνεντεύξεις και προγνωστικά από Σωτήρη Νίνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο, πώς έφτασαν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ», αφιερώματα στα… όπλα των δύο μονομάχων, Γουέιν Ρούνεϊ και Λιονέλ Μέσι, αλλά και στις γυναίκες που κρύβονται πίσω από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.



Στην τέταρτη και τελευταία εκπομπή Ακούστε την Εύη Μάνου να μεταφέρει το κλίμα και τον παλμό από την αγγλική πρωτεύουσα, ενημερωθείτε τι αναφέρουν τα αγγλικά και ισπανικά πρωτοσέλιδα, πώς σκέφτονται να κατεβάσουν τις ομάδες τους Γκουαρντιόλα και Φέργκιουσον και τα αποτελέσματα του γκάλοπ με τα προγνωστικά των Ελλήνων φιλάθλων.





ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πέπε Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο, Βίγια

Στον πάγκο: Όιερ, Πουγιόλ, Κεϊτά, Αντριάνο, Τιάγκο, Αφελάι, Μπόγιαν

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο, Παρκ, Γκιγκς, Κάρικ, Βαλέντσια, Ερνάντες, Ρούνεϊ

Στον πάγκο: Κούστσακ, Σμόλινγκ, Φλέτσερ, Σκόουλς, Άντερσον, Νάνι, Όουεν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίκτορ Κασάι
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάμπορ Έρος, Γκιόργκι Ρινγκ
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΒΟΗΘΟΙ: Τάμας Μπόνιαρ, Μίχαλι Φαμπιάν

ΓΗΠΕΔΟ: «Γουέμπλεϊ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x