Stoiximan Super League

Τρελά σενάρια για Τζεμπούρ!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ φέρεται να βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Συγκεκριμένα, αρκετές ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι ο Αϊκιούτ Κοτσαμάν (προπονητής της ομάδας) έχει εισηγηθεί διάφορους επιθετικούς και ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι μέσα στους υποψήφιους στόχους.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ φέρεται να βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, αρκετές ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι ο Αϊκιούτ Κοτσαμάν (προπονητής της ομάδας) έχει εισηγηθεί διάφορους επιθετικούς και ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι μέσα στους υποψήφιους στόχους.

Ωστόσο, τα εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και παρουσιάζεται αποφασισμένος να πουλήσει τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει 10 γκολ και 1 ασίστ σε 16 αγώνες (1353 λεπτά συμμετοχής).

Επίσης, τονίζουν ότι οι Πειραιώτες αξιώνουν πάνω από 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του «τρομοκράτη». Παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x