Αλέξης Παπαχρήστος

Θα φύγει ο Φερέιρα; Δεν το νομίζω…

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε μία συνέντευξη σε πορτογαλικό ραδιόφωνο, στην οποία εξηγεί πως τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ρευστά. Και πως παρά το γεγονός πως υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους από την διοίκηση, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, για τον λόγο που προανέφερα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε μία συνέντευξη σε πορτογαλικό ραδιόφωνο, στην οποία εξηγεί πως τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ρευστά.

Και πως παρά το γεγονός πως υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους από την διοίκηση, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, για τον λόγο που προανέφερα.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον. Αλλά…

Για να φύγει ο Φερέιρα από το «τριφύλλι», θα πρέπει να συμβούν ορισμένα πράγματα. Γιατί ναι μεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά και πέρυσι το ίδιο ίσχυε. Δεν άλλαξε κάτι. Τότε, όμως, που ο Πορτογάλος αμφισβητήθηκε από μερίδα του Τύπου αλλά και του κόσμου, δήλωνε: «Είμαι πολεμιστής, δεν τα παρατάω» ή «δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη το έργο μου». Σωστό.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Αφενός, αποκλείεται να σταματήσει ξαφνικά να νιώθει πολεμιστής, αφετέρου, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο του. Εκτός, αν «ολοκλήρωση του έργου», σημαίνει για τον ίδιο κατάκτηση πρωταθλήματος. Ακόμη και τότε όμως, δεν θα υφίσταται πλέον το οικονομικό πρόβλημα που κάνει την κατάσταση ρευστή και δύσκολη. Αφού ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 17εκ. € από το πριμ συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και με τα σημερινά δεδομένα, το «τριφύλλι» είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Και δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση εσόδων για τον Παναθηναϊκό. Αφού σύμφωνα με την πεποίθηση τριών εμπλεκόμενων πλευρών (ΠΑΕ, Τσάκας, Βαρδινογιάννης), όλα συνηγορούν πως σε λίγες μέρες θα μπούνε τα περίφημα 15εκ € που έχουν τάξει οι Άραβες, στα ταμεία του συλλόγου.

Άρα, τα οικονομικά προβλήματα που πέρυσι δεν τα «λογάριαζε» ο Πορτογάλος, ακόμη κι αν φέτος ξαφνικά τον προβληματίζουν, μάλλον δεν θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό για πολύ καιρό. Κι αν συνεχίσουν να το κάνουν, πάλι, η μοναδική περίπτωση να αποχωρήσει, θα είναι να του έρθει πρόταση από κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αλλά τα 66 χρόνια που θα κουβαλάει στις πλάτες του το καλοκαίρι που είναι η ώρα της επαναδιαπραγμάτευσης, δεν τα λες κι ελκυστικά... Οπότε, αν αναρωτιέστε αν θα φύγει ο Φερέιρα; Δεν το νομίζω…

Υ.Γ. Για ερωτήσεις, απαντήσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο alexpap@sport-fm.gr μπορείτε να με βρείτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x