Αλέξης Παπαχρήστος

Και τώρα που θα μπαίνουν ένας-ένας να δεις…

Από την αρχή της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός παρά το μικρότερο συγκριτικά με άλλες χρονιές ρόστερ του, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, έστω και δύσκολα, καταφέρνει και διατηρείται στην κορυφή της Super league. Από εδώ και στο εξής ο Φερέιρα θα έχει και πάλι πονοκέφαλο, αλλά αυτή την φορά θα είναι ευχάριστος. Αφού μέσα σε μία εβδομάδα, έξι πρωτοκλασάτοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές του θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Πάνω στην ώρα δηλαδή μια και μπήκαμε στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος…

Από την αρχή της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός παρά το μικρότερο συγκριτικά με άλλες χρονιές ρόστερ του, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Παρόλα αυτά, έστω και δύσκολα, καταφέρνει και διατηρείται στην κορυφή της Super league. Από εδώ και στο εξής ο Φερέιρα θα έχει και πάλι πονοκέφαλο, αλλά αυτή την φορά θα είναι ευχάριστος.

Αφού μέσα σε μία εβδομάδα, έξι πρωτοκλασάτοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές του θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Πάνω στην ώρα δηλαδή μια και μπήκαμε στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος… Και φάνηκε ξεκάθαρα από το ματς με την Ξάνθη, πόσο μπορούν να βοηθήσουν παίχτες που έχουν ποιότητα. Αφού το μαγικό… σλάλομ του Χριστοδουλόπουλου(ο οποίος έλειπε 7 μήνες), ήταν αυτό που ξεκλείδωσε την άμυνα των Ακριτών.

Βλέπετε σε 10 ημέρες αρχίζουν τα ντέρμπι αρχής γενομένης από αυτό με τον ΠΑΟΚ και ο Φερέιρα θα έχει απόλυτα έτοιμους τους Λέτο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Καντέ αλλά και τους Κατσουράνη και Νίνη που ήδη είναι έτοιμοι. Ένας-ένας μπαίνουν σε φουλ πρόγραμμα. Και δεν είναι μόνο ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες λογίζονται ως βασικοί και έχουν την ποιότητα, όσο το γεγονός, πως και καλά να μην αποδόσουν αυτοί οι Παναθηναϊκός θα έχει για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν λύσεις στον πάγκο.

Αφού εδώ και καιρό, τα «δεύτερα» έχουν αποδείξει πως μπορούν να ανταπεξέρθουν και να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Και το ζήτημα, αυτό ακριβώς είναι. Να παραμείνει το «τριφύλλι» εκεί και να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Υ.Γ. Για ερωτήσεις, απαντήσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο alexpap@sport-fm.gr μπορείτε να με βρείτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x