Αλέξης Παπαχρήστος

Τον Παναθηναϊκό πάντως, καθόλου δεν τον ευνοεί αυτή η αναβολή…

…Και πώς να τον ευνοήσει δηλαδή; Αφού το «τριφύλλι», εν μέρει, βασίζονταν και στο δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Αφού οι ερυθρόλευκοι, είναι ο βασικός αντίπαλος για το φετινό πρωτάθλημα και αν… πέσουν σε γκέλες, ο δρόμος για την κατάκτηση του τίτλου γίνεται πιο εύκολος για τον Παναθηναϊκό. Και την επόμενη εβδομάδα, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την Ρούμπιν και την Κυριακή, ήταν να παίξουν στο Γεντί Κουλέ με τον αξιόμαχο ΟΦΗ χωρίς να προλάβουν να κάνουν ούτε προπόνηση.

…Και πώς να τον ευνοήσει δηλαδή; Αφού το «τριφύλλι», εν μέρει, βασίζονταν και στο δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Αφού οι ερυθρόλευκοι, είναι ο βασικός αντίπαλος για το φετινό πρωτάθλημα και αν… πέσουν σε γκέλες, ο δρόμος για την κατάκτηση του τίτλου γίνεται πιο εύκολος για τον Παναθηναϊκό.

Και την επόμενη εβδομάδα, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την Ρούμπιν και την Κυριακή, ήταν να παίξουν στο Γεντί Κουλέ με τον αξιόμαχο ΟΦΗ χωρίς να προλάβουν να κάνουν ούτε προπόνηση.

Αφού την επόμενη των αγώνων (Παρασκευή) οι ομάδες κάνουν αποθεραπεία και μια μέρα πριν το ματς (Σάββατο), χαλάρωμα. Και ανάμεσα σε αυτά τα δύο, ταξίδι στην Κρήτη. Τέλος, αναφορικά με τα του Ολυμπιακού, το πιο δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είναι αυτό του Γεντί Κουλέ που μεταφέρθηκε… Άρα, ταμάμ για την ομάδα του Πειραιά έκατσε η αναβολή.

Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό δεν άρεσε καθόλου όχι μόνο για τα του Ολυμπιακού, αλλά και για το δικό του πρόγραμμα. Αφού την άλλη Κυριακή φυσιολογικά οι «πράσινοι» θα υποδέχονταν τον ΠΑΟΚ. Ή μάλλον, τον εξαντλημένο ΠΑΟΚ. Αφού ο Δικέφαλος του Βορρά, ήδη είναι κουρασμένος από την προσπάθεια με την Ουντινέζε, την Κυριακή έχει ντέρμπι με τον Άρη, την Πέμπτη αντιμετωπίζει ξανά την Ουντινέζε και καπάκι, θα έρχονταν στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως θα πήγαινε και ο Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ. Χωρίς προπόνηση δηλαδή. Ενώ τώρα, θα έρθει ξεκούραστος και άνετος την επόμενη εβδομάδα… Για αυτό λέω, καθόλου δεν άρεσε στον Παναθηναϊκό αυτή η αναβολή, όπως άλλωστε διέρρεε και απο την ΠΑΕ, αλλά... ρωτήθηκαν κι από κανέναν;

Υ.Γ. Για ερωτήσεις, απαντήσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο alexpap@sport-fm.gr μπορείτε να με βρείτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x